Spellen en Puzzels

TRICE, het razendsnelle woordspel bedacht door John de Mol

TRICE, het razendsnelle woordspel bedacht door John de Mol 6 augustus 20201 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Trice

Houd je van woordspelletjes en loop jij niet weg voor een uitdaging? Dan is de kans groot dat TRICE snel je favoriete spel wordt. Het spel, bedacht door John de Mol, daagt je uit om zoveel mogelijk woorden te vormen aan de hand van slechts een worp met de dobbelstenen.

TRICE

Wo(o)rd jij de dobbelkoning? TRICE van Identity Games is een snel, leuk spel waarbij je het opneemt tegen je medespelers terwijl je je hersenen flink traint. Eén speler gooit de groene (beginletter), rode (eindletter) en witte dobbelsteen (aantal letters). Dan start het spel voor alle spelers. Hoeveel woorden kunnen jullie opschrijven binnen één minuut?

 TRICE

Per woord krijg je 1 punt. Wie na zes rondes de meeste punten heeft, is de winnaar.  Het spel levert hilarische momenten op, want let op: valsspelen heeft geen zin. Je moet de betekenis van ieder woord dat je opschrijft kunnen uitleggen. Heb jij een grote woordenschat? Test het met TRICE! Een spelletje duurt overigens ongeveer 10 minuten. Je kunt het alleen spelen of met maximaal 7 andere spelers.

Enthousiast? Nog even geduld want TRICE ligt vanaf 1 september in de winkels. Het spel gaat 9,99 kosten.

TRICE

Gek op korte spelletjes? Ken je Etenstijd van Daffan Games al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.