Verlopen winacties

Winnen – Het boek Kneed & Klieder! (GESLOTEN)

Winnen – Het boek Kneed & Klieder! (GESLOTEN) 31 juli 20184 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

boek Kneed & Klieder

Kneden, knijpen en kliederen? Iets wat heel veel kinderen de laatste tijd doen. Met zelfgemaakt slijm, zand of klei. Weten jullie nog dat we jullie eerder al vertelt hebben over het boek Kneed & Klieder? Dit boek staat boordevol recepten om zelf verschillende soorten slijm te maken.

Het boek Kneed & Klieder

In het boek Kneed & Klieder zijn 30 simpele klieder recepten te vinden. Elk recept bestaat uit ingrediënten die de meeste mensen wel in huis hebben. Heb je de ingrediënten niet in huis? Dan haal je ze bij de dichtstbijzijnde supermarkt. Zo kan je heel snel starten met het kneden en kliederen.

Wat voor recepten staan er in het boek?

Wij schreven al eerder een artikel over het maken van slijm. En in het boek Kneed & Klieder kom je ook diverse slijmrecepten tegen. Zo wordt er beschreven hoe je op een eenvoudige manier fluffy slijm kunt maken:

Fluffy Slijm

Elk recept geeft aan wat je nodig hebt en wat je met de ingrediënten moet doen. Er worden extra tips gegeven en ook als het niet lukt biedt het boek hulp! Heb je geen zin in slijm maar maak je liever een Sensory bottles? Ook voor het kleuren van rijst staat er een recept in het boek:

Gekleurde rijst

Gekleurde rijst is overigens niet alleen te gebruiken voor de sensory bottles. Gekleurde rijst is ook ontzettend leuk om gewoon mee te spelen!

Win het boek Kneed & Klieder

Wij zijn heel enthousiast over het boek en vinden het dan ook erg leuk om één van jullie er blij mee te maken. Wil het slijm maken niet lukken? Of ben je op zoek naar een nieuw recept zodat de kinderen kunnen kneden en kliederen? Dan is deze winactie zeker iets voor jullie! Meedoen is heel eenvoudig:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaars worden op woensdag 8 augustus 2018 bekendgemaakt.

Gefeliciteerd Wendy van Duin! Je bent de winnares van het boek. Stuur je ons een bericht met je adresgegevens?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

4 comments

  1. Ik maak graag kans op het boek!! Mijn dochter is helemaal gek van slijm ? we hebben 1 keer geprobeerd om slijm te maken maar dat was helaas mislukt haha dus we kunnen wat tips gebruiken! ??

  2. Dit zullen ze hier geweldig vinden, Er zal meteen wat uitgeprobeerd worden! Handig at je dan ook meteen weet hoe je het moet doen. Ik doe graag een poging.

  3. Ik doe heel graag mee. Mijn dochtertje is dol op kliederen dus dit zal echt zo’n verassing voor haar zijn (mochten we winnen natuurlijk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.