Televisie & film

Het Nickelodeon Familie Festival – Kom jij ook?

Het Nickelodeon Familie Festival – Kom jij ook? 29 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nickelodeon Familie Festival

Het Nickelodeon Familie Festival wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd op zondag 26 augustus 2018. Dus mocht je er nog nooit van gehoord hebben, dat kan kloppen. Wij vertellen je er graag meer over, want wij zijn nou eenmaal fan van Nickelodeon! Zo schreven we onlangs nog over de Vtech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup en eerder ook al over Shimmer and Shine speelgoed van Fisher-Price!

Het Nickelodeon Familie Festival

Terug naar het Nickelodeon Familie Festival, want dat is dan wel geen speelgoed, maar wel ontzettend leuk. Het Nickelodeon Familie Festival vindt plaats op zondag 26 augustus 2018 op het Almeerderstrand in Almere. Het Nickelodeon Familie Festival is speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar en hun ouders. De hele dag, van 11:00 tot 18:30 uur, staat in het teken van optredens van bekende Nederlandse artiesten. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd die zijn geïnspireerd op de vele televisieprogramma’s van Nickelodeon.

Welke bekende Nederlandse artiesten komen er?

Op het Nickelodeon Familie Festival komt een groot podium te staan waar de bekende Nederlanders met een live band zullen optreden. Er is inmiddels bekend welke artiesten er komen en dat is een lange lijst! Zo kun je genieten van de optredens van Nielson, Ronnie Flex, Stuk, Kraantje Pappie, Djamila, Famke Louise, Vinchenzo en nog veel meer artiesten!

Nickelodeon Familie Festival

Ontmoet jouw favoriete Nickelodeon helden

Wil je jouw favoriete Nickelodeon-held ontmoeten? Hiervoor is een meet and greet corner ingericht. Je kunt er o.a. Spongebob Squarepants, Peppa Pig, Dora & Diego, Shimmer and Shine en Chase, Marshall en Skye van Paw Patrol ontmoeten.

Wat is er verder te doen op het Nickelodeon Familie Festival?

Naast de optredens en meet and greets kun je ook een rondje draaien in een gigantisch reuzenrad. Er is een area ingericht waar je mee kunt doen aan diverse dance battles en ook aan springkussens is er geen gebrek. Voor de allerkleinsten is er een speciale Nick Jr. Playzone ingericht. En je vindt overal leuke eettentjes en terrassen om even rustig wat te eten.

Heb je zin om naar het Nickelodeon Familie Festival te gaan? Je kunt hier toegangskaarten bestellen! Wil je het gehele programma nog even rustig doornemen, dat kan ook. Bezoek dan de website van het Nickelodeon Familie Festival.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.