Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Re-cycle-me ijskraam knutselpakket

Re-cycle-me ijskraam knutselpakket 28 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Met dit weer doen we het allemaal: ijsjes eten! Maar voor de knutsel fans onder ons is het naast het eten van een ijsje natuurlijk ook erg leuk om ijsjes in elkaar te knutselen. Met oude verpakkingen zoals bijvoorbeeld lege flessen en keukenrollen knutsel je de mooiste ijsjes in elkaar. Verantwoord en leuk knutselen doe je met de Re-cycle-me ijskraam!

Wat is de Re-cycle-me ijskraam?

Re-cycle-me ijskraamDe Re-cycle-me ijskraam is een knutselpakket waarmee je de leukste ijsjes in elkaar kunt knutselen. Creëer een unieke speelwereld met behulp van gerecycled materiaal en de kartonnen verpakking van de knutselpakket. Op een eenvoudige manier maak je een eigen ijssalon waarmee je gegarandeerd uren speelplezier hebt. De handleiding bij de knutselpakket helpt je bij het maken van de ijssalon. Het knutselpakket bevat stickers, foam materiaal en papieren vormen. Hergebruik je eigen oude verpakkingen en knutselen maar!

Nog meer Re-cycle-me knutselpakketten

Heb je geen zin om ijsjes te knutselen? Dat is helemaal geen probleem! Er zijn nog meer Re-cycle-me knutselpakketten. Zo zijn er knutselpakketten waarmee je een race auto, raket, vliegtuig, trein of boot kunt maken. Maar er is ook een pakket dat je helpt om een zeemeermin, kabouterhuisjes, vogels en vlinders in elkaar te knutselen. Voor de scheikundige onder ons is er ook een pakket waarmee je 6 proefjes kunt maken van verzameld afval. Er is voor iedereen wel een Re-cycle-me knutselpakket te vinden.

Over Re-Cycle-Me™

Re-cycle-me ijskraamOver Re-Cycle-Me™ streeft naar een wereld waarin kinderen en hun ouders zich meer bewust worden van de hoeveelheid afval die we produceren. Via de knutselpakketten leren kinderen om afval te reduceren door te recyclen. Zo stimuleert Re-Cycle-Me™ de bewustwording als het gaat om recycling op een hele coole manier. De mooiste creaties maken en tegelijkertijd afval reduceren, hoe tof is dat!

Kennen jullie de Re-cycle-me ijskraam of één van de andere Re-cycle-me knutselpakketten al?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.