Games en Elektronica

Pokémon: Let’s Go Pikachu! en Let’s Go Eevee

Pokémon: Let’s Go Pikachu! en Let’s Go Eevee 27 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Let's Go Pikachu - Let's Go Eevee

Attentie! Alle Pokémon fans op gelet! Ben je gek op Pikachu en Eevee? Heb je de Nintendo Switch in huis? In november van dit jaar komen er twee spellen uit voor op de Nintendo Switch. Let’s go Pikachu & Let’s Go Eevee. En dat is niet alles! Je steelt helemaal de show met de Poké Ball Plus.

Let’s Go Pikachu of Eevee

Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee brengen de beleving van de klassieke Pokémon-RPG naar de Nintendo Switch. Als nieuwe speler heb je het spel snel onder de knie, maar ook de meer ervaren Pokémon trainer moet het allerbeste uit zichzelf halen om dit spel te speken. Beide spellen kunnen gelijktijdig met twee spelers gespeeld worden, zodat je samen met een vriend op avontuur kan gaan!

De Poké Ball Plus Joy-con

Poké Ball PlusDe spellen zelf zijn natuurlijk al super tof, maar dan heb je de nieuwe Joy-con nog niet eens gezien! De Poké Ball Plus is een Poké ball vormig apparaat waarmee je de spellen Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee mee kunt besturen. De standaard Joy-con van de Nintendo Switch heb je niet nodig, je kunt alles met deze stoere Poké Ball Plus. Het apparaat is niet alleen geschikt voor bewegingsbesturing maar kan ook in verschillende kleuren oplichten, geluiden afspelen en trillen.

Vang jij de mythische Mew?

Pokémon Mytische MewDe Poké Ball Plus is een toffe Joy-con maar brengt meer voordelen met zich mee. Het bevat ook nog een leuke bonus. Ergens in de Poké Ball Plus zit de mytische Mew verborgen. Je kunt hem naar jouw versie van Let’s Go Pikachu of Let’s Go Eevee overbrengen om hem lid te maken van jouw team. Zonder de Poké Ball Plus geen mytische Mew voor jou!

In de winkel vanaf 16 november 2018

Helaas moeten we nog wel even geduld hebben. De spellen Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee liggen pas vanaf 16 november 2018 in de winkel, evenals de Poké Ball Plus. Maar wij zijn op voorhand al heel enthousiast! De spellen liggen vanaf nu in de winkel. Je kunt ze ook online bestellen: Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee!

Eén van de spellen en de Poké Ball Plus komen hier op ons verlanglijstje te staan. Bij jullie ook?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.