Poppen en Knuffels Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film

Shimmer and Shine speelgoed van Fisher-Price

Shimmer and Shine speelgoed van Fisher-Price 6 april 20181 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Shimmer and Shine is een populaire serie bij ons thuis. De serie wordt in Nederland uitgezonden door Nick jr., natuurlijk bekend van het hartstikke populaire Paw Patrol.  Het is een vrolijke, kleurrijke serie over twee geestjes: Shimmer en Shine. En vandaag draait alles om Shimmer and Shine speelgoed!

Shimmer and Shine

Shimmer en Shine wonen in Zahramay Falls. De twee geestjes zijn bevriend met een mens, namelijk het meisje Leah. Het eerste seizoen draait vooral om deze vriendschap.

Leah’s geestjes verlenen haar 3 wensen per dag, die ze telkens verknoeien. Elke aflevering gaat over de pogingen van Leah om de problemen die de geestjes onopzettelijk veroorzaken, op te lossen, dit alles terwijl zij haar vriendschap met Shimmer and Shine geheim probeert te houden voor haar buurman Zac. In het tweede seizoen, gaan de personages naar Zahramay Falls, een magisch land waar de Shimmer and Shine wonen. Leah onthult het bestaan van haar geestjes aan buurman Zac, die nu zelf een geest krijgt, Kaz genaamd. Tevens sluit Leah vriendschap met de monarch van het magische land, Prinses Samira. Het tweede seizoen omvat ook Samira’s huisdier, een pauw genaamd Roya, een gemene tovenares Zeta en Zeta’s draak; Nazboo.

De televisieserie heeft een zeer catchy openingsnummer, iets waardoor de kinderen hier thuis in elk geval gelijk enthousiast zijn. Ze staan allebei te dansen in de woonkamer als het begint!

Shimmer and Shine speelgoed van Fisher-Price

En zoals bij veel populaire animatieseries, is er van Shimmer en Shine ook genoeg speelgoed te verkrijgen. Niet zoveel als bijvoorbeeld van Paw Patrol, maar desondanks zijn er veel mooie sets  te verkrijgen. Al het speelgoed is uitgebracht door Fisher-Price. Hieronder vind je een overzicht van leuk Shimmer and Shine speelgoed!

Het geniepaleis, Teenie Geenies boot & basic dolls

 

Shimmer and Shine speelgoed

Dit Zwevend Geniepaleis is één van de mooiste en meest uitgebreide sets. Het wordt geleverd met twee poppetjes. Als een kindje aan het kussen van het paleis trekt, komt er een verrassing tevoorschijn. Shimmer en Shine zweven op magische wijze naar de spiegelkamer. Ook kunnen kinderen aan de edelsteen draaien en Leah of prinses Samira zien. En uiteraard kunnen Shimmer en Shine vliegen op een magisch tapijt.

 

 

Shimmer and Shine speelgoedEen andere mooie set is de Teenie Geenies boot Shimmer & Shine Teenie Genies Boot is geïnspireerd op de boot waarmee Shimmer en Shine op reis gingen naar de kleurrijke wereld van Regenboog Zahramay. De boot wordt geleverd met een draaiende dansvloer, een echt werkende lift, een kleine jetski en een ballenbak die de geestjes ook als zwembad kunnen gebruiken. Het zwembad kun je vullen met warm water en dan komt er een verrassing.

 

 

Shimmer and Shine speelgoed

Ook deze fles wordt geleverd met teenie geenies, de kleine geestjes. En in deze fles kun je die allemaal bewaren en overal mee naar toe nemen. Er passen in totaal meer dan 40 van die poppetjes in en je krijgt er ook twee bij.

 

 

 

 

 

Shimmer and Shine speelgoed

Vind je die teenie geenies veel te klein? Geen probleem, er zijn ook grotere mooie poppen verkrijgbaar. Zoals deze die worden geleverd met de woonkamer van het paleis. Als je Shimmer of Shine in de speciale houder zet en op de edelsteen drukt, beweegt het geestje omhoog en omlaag alsof ze op magische wijze boven haar bank zweeft. Deze speelset laat zinnetjes en een liedje uit de TV-serie horen en wordt geleverd met een kussen waar Tala en Nahal op kunnen luieren. Inclusief figuurtjes van Shimmer, Shine, Tala en Nahal.

 

Shimmer and Shine speelgoed

En de basic dolls zijn ook los verkrijgbaar. Er zijn zes verschillende verkrijgbaar. Kinderen kunnen de haren van de pop kammen. De poppen worden ook geleverd met stickers.

 

 

 

 

 

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.