Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film

Verslag van de Nick Jr. Fandagen

Verslag van de Nick Jr. Fandagen 5 april 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Verslag Nick Jr. Fandagen

Onlangs vertelden we jullie al over de Nick Jr. Fandagen. Tijdens Pasen stond attractiepark Duinrell bij Wassenaar in het teken van de fandagen. Op TV-zender Nick Jr. zijn veel populaire animatieseries te zien zoals Paw Patrol, Shimmer and Shine en Dora the Explorer.

Verslag Nick Jr. Fandagen

Wij vertrokken op Tweede Paasdag naar Wassenaar voor een bezoekje aan Duinrell. Voor mij extra leuk, want ik was nog nooit in Duinrell geweest. Het attractiepark stond helemaal in het teken van de Nick Jr. Fandagen en wij waren uitgenodigd om die te bezoeken! En dat vonden we hartstikke leuk, want ons zoontje van 3 is een ontzettende fan van deze TV-zender. Vooral Dora, Paw Patrol en Shimmer and Shine zijn erg geliefd hier. Dus mijn man en ik vertrokken met Spencer (3) en Jasmijn (1) naar Duinrell voor een leuke dag vol Nick Jr.

En bij binnenkomst werden we gelijk ontvangen door Diego (van Dora), dus dat begon al goed. Het was echt ontzettend slecht weer en het heeft het grootste gedeelte van de dag geregend. Dat was een domper, maar uiteraard mocht dat de pret niet drukken. Op verschillende plekken in het park stonden de verschillende figuren van Nick Jr waar kinderen mee op de foto konden. Denk aan de helden uit Paw Patrol, Nella de Ridderprinses, Dora en Shimmer and Shine. Nu is ons zoontje nog op een leeftijd dat hij dat allemaal heel erg spannend vindt, dus hij vond het van een afstand hartstikke spannend en leuk om Dora (zijn grote heldin!) te zien, maar met haar of een ander figuur op de foto dat ging een stapje te ver.

Theatershow

Hoogtepunt van de dag was voor ons de theatershow van Dora. Deze voorstelling werd de gehele dag door meerdere malen gespeeld in het zomertheater van Duinrell. Als echte theaterliefhebber, vind ik het erg leuk om ons zoontje kennis te laten maken met theater, in welke vorm dan ook. Deze voorstelling van Dora heeft dezelfde opzet als een aflevering van Dora. In dit verhaal werd een zeemeermin geholpen met het vinden van haar huis. Spencer vond het helemaal prachtig en heeft ademloos zitten kijken!

Speelgoed!

Nick Jr. FandagenSja als je van Alles over Speelgoed bent, ga je natuurlijk op zoek naar speelgoed op zo’n event. En dat was er volop! Er was zelfs een hele ruimte ingericht met alleen maar het allermooiste en allerliefste speelgoed van Blaze, Paw Patrol enzovoort. Jullie snappen, dat was erg populair bij de kinderen. Dus daar heeft ons zoontje ook geruime tijd gespeeld. En het was overdekt, dus wij vonden het ook niet heel erg dat we niet in de regen stonden 😉

Verslag Nick Jr FandagenTussendoor hebben we een heerlijk hapje gegeten in een superleuk restaurant op het park. Het is een pannenkoekenrestaurant met in het midden een gigantische draaimolen. Echt zo’n prachtige ouderwetse carrousel met paarden en rijtuigen en dergelijke. Ideaal vermaak voor de kinderen. Aan het einde van de dag mocht ons zoontje nog wat mooi speelgoed uitzoeken in de giftshop. Hij koos voor een magnetisch tekenbord van Paw Patrol en een Blaze auto.

Al met al dus echt een hele leuke dag, waar we met veel plezier op terugkijken! Volgend jaar absoluut weer!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.