Bananas Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Trends

Who’s bananas for Bananas?

Who’s bananas for Bananas? 11 augustus 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Bananas van BOTI?

Unboxen is nog steeds een hit en wij verwachten dat deze trend voorlopig ook niet minder wordt. Er worden steeds originele dingen bedacht in het kader van de unboxing trend. Ben jij bijvoorbeeld al bekend met de Bananas van BOTI?

Bananas van BOTI

Misschien ken je deze vrolijke banaantjes al. Serie 1 van de Bananas van BOTI is namelijk al een tijd verkrijgbaar en Serie 2 is nu ook te koop! Onze kinderen zijn al een tijdje fan van deze vrolijke unboxing trend. We hadden ze namelijk meegenomen op vakantie en sindsdien slepen onze kinderen de Bananas overal mee naar toe. Dat waren banaantjes van serie 1. Onlangs kregen kregen we van BOTI twee bananen van de tweede serie opgestuurd. Je begrijpt dat onze kinderen daar erg blij mee zijn!

Bananas van BOTI?

Wat zit er in de Bananas?

Ik kon nog net een foto maken van de twee bananen die we ontvingen, want onze kinderen wilden ze heel graag uitpakken. Het zijn dan ook wel hele schattige dingen. En wat extra leuk is, ze ruiken ook echt naar bananen! Je kunt ze ook pellen en dan zie je wat er in jouw banaan verscholen zit.

In iedere banaan zit een klein vriendje. Dit is een klein, kleurig beestje. Daarnaast zitten in alle Bananas twaalf verschillende accessoires: 7 stickers, 2 kleine squishy vrienden, 1 hanger en 1 verzamelblad. Maak meerdere bananen aan elkaar om samen een tros te vormen. Elke banaan kan gepeld en weer opnieuw gesloten worden.

De inhoud van één van de Bananas.

Onze kinderen hebben de stickers gebruikt om het banaantje mee te versieren. Je kunt de bananen van BOTI ook aan elkaar maken, zodat je een tros krijgt. Zie de foto bovenaan deze blog.

Gek op unboxen en vind je BOTI leuk? Ken je de Disney Doorables al? BOTI is overigens ook bekend van de Bubbleezz.

Ons oordeel

Onze kinderen vinden de Bananas van BOTI fantastisch, maar daar twijfelde ik eerlijk gezegd ook geen moment aan. De banaantjes zien er superleuk uit, ze ruiken lekker, je kunt ze met elkaar combineren en je kunt ze steeds weer overnieuw open en dichtdoen. Een recept voor succes dus. Onze kinderen zijn 4 en 2. De Bananas worden aangeraden voor kinderen van 4 jaar ouder. Voor onze jongste houd ik de hele kleine accessoires die erbij komen nog even apart. Mocht je een leuk cadeautje zoeken waar de kids een tijd zoet mee kunnen zijn, is dit zeker een aanrader!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.