Dagje uit Games en Elektronica Reviews

Uittip | Sir Winston Fun & Games

Uittip | Sir Winston Fun & Games 10 augustus 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Sir Winston Fun & Games

Onlangs bezocht ik met m’n gezin een toffe speelhal: Sir Winston Fun & Games in Rijswijk. Vandaag deel ik onze ervaringen met jullie!

Sir Winston Fun & Games

Het bedrijf heeft twee vestigingen, in Rijkswijk en in Schiedam. Wij zijn zoals gezegd naar die in Rijswijk geweest. We bezoeken geregeld speelhallen/arcadehallen met de kinderen. We zijn gek op games en spelletjes en vinden dit dan ook een leuk uitje met het hele gezin. De mooiste speelhal waar we ooit zijn geweest is in Italië (La Grande Mela vlakbij Verona, mocht je eens in de buurt zijn), maar ook in Nederland zijn verschillende leuke speelhallen te vinden.

Hoe werkt het dan? Je koopt een kaart met gametegoed en met dat pasje ga je de speelhal door. Ieder spel kost een bepaald bedrag en dat wordt dan automatisch van je pasje afgeschreven. Nu kost een spelletje al gauw een euro of zelfs nog iets meer. Je bent dus snel door je speltegoed heen. Ik heb op Ticketveiling 40 euro speeltegoed gekocht voor 15 euro. Zo kun je dus een stuk goedkoper op pad! Overigens zag ik op Groupon een aanbieding staan voor Sir Winston Fun & Games in Schiedam, dus ga je op pad, check dan zeker eerst dat soort sites.

Sir Winston Fun & Games

Prijzentickets

Bij de meeste spellen (let op, dus niet bij allemaal!) krijg je prijzentickets. Hoe meer punten je hebt gescoord, hoe meer tickets je krijgt. Deze tickets lever je in en de punten worden bijgeschreven op jouw kaartje. Uiteindelijk kun je dingen kopen van die punten. Wij hebben voor onze kinderen twee knuffels gekocht (deze waren 350 punten per stuk), maar we hebben nog 900 punten over voor als we een keertje teruggaan. Wat namelijk heel handig is, is dat jouw speeltegoed én je punten gewoon oneindig op je kaartje blijven staan.

Sir Winston Fun & Games

Ons oordeel

Wij vonden de speelhal erg leuk. Je kunt je er zeker een middag vermaken. Onze kinderen vinden veel spellen leuk, favoriet is het spel hierboven waarbij met water op monsters moet worden geschoten. Mijn man en ik vonden een moderne variant van Snakes leuk en wonnen daar ook de meeste kaartjes mee. De speelhal is niet heel groot, dus verwacht niet honderden toestellen. Desondanks een aanrader voor een middagje (game)plezier! Overigens zit naast de speelhal een bowlingbaan en daarnaast een goed restaurant waar je ook heerlijk kunt lunchen, dus je kunt het ook nog combineren en er een hele dag van maken.

Sir Winston Fun & Games

Leestip: Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.