Televisie & film

Filmtip | Playmobil de film

Filmtip | Playmobil de film 9 augustus 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Playmobil de film

Zijn jullie kinderen thuis ook zo gek van Playmobil? Of zoals bij ons thuis, van Playmobil 123? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt nu namelijk naar Playmobil de film. We mochten afgelopen zondag naar de première.

Playmobil de film

Playmobil de film gaat over Marla en haar jongere broertje Charlie. Dat zijn twee echte kinderen, die op magische wijze in de wereld van Playmobil terecht komen. Als Charlie wordt ontvoerd in deze wereld, gaat Marla naar hem op zoek. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden – de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot, een extravagante fee en nog veel meer. Samen met hen gaat ze op zoek naar Charlie.

Met de stemmen van Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat, Sarah Nauta, Sem van der Horst, Shelley Vol, Dante, Rutger Vink en Nikkie de Jager.

Première

Zoals gezegd was afgelopen zondag de première van Playmobil de film. Deze vond plaats in Pathé Arena in Amsterdam. En wij mochten daarbij zijn! Dit was echt superleuk, er was een blauwe loper waar de kinderen op de foto konden met Playmobil figuren. Er kon gespeeld worden met al het Playmobil dat op de film is gebaseerd.

Daarna mochten we uiteraard de film bekijken. Het is echt een superleuke film. De film heeft een tof verhaal en de karakters zijn echt heel erg leuk. Vooral foodtruckeigenaar Del en Rex Dasher stelen de show. Zeker een aanrader om deze zomervakantie naar toe te gaan! Echt een hele leuke film! We hebben er alle vier van genoten 🙂

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.