Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Review | PLAYMOBIL Dierenpension

Review | PLAYMOBIL Dierenpension 2 augustus 20182 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

PLAYMOBIL Dierenpension

Het PLAYMOBIL dierenpension, één van de verjaardagscadeaus voor de vierde verjaardag van onze dochter. Al van kleins af aan is Fenna gek van poezen, honden en paarden! Enige tijd geleden kreeg ze het PLAYMOBIL konijnenhok met ren, een groot succes. We konden dus ook niet anders dan het PLAYMOBIL dierenpension aanschaffen.

Het PLAYMOBIL Dierenpension 9275

Het PLAYMOBIL dierenpension is een een walhalla voor dieren. Een mooi pension waar de dieren de beste zorg krijgen. Een ruime entree brengt je in het pension, waar in de keuken het eten voor de dieren wordt voorbereid. Het ruime buitenterrein is afgesloten door een grote omheining. Zo hebben de honden en katten meer dan genoeg ruimte om lekker rond te rennen en te spelen. Als ze moe zijn kunnen ze even uitrusten in het katten- en honden verblijf. De dierenverzorgers zorgen ervoor dat alles schoon en netjes blijft. Het dierenpension is verzien van alle benodigdheden voor een fijn verblijf voor de dieren.

Ervaring PLAYMOBIL Dierenpension

Wat zit er allemaal bij het dierenpension?

Het dierenpension bevat diverse accessoires. Te beginnen met de twee verzorgers die maar al te graag voor de dieren zorgen. Maar liefst acht honden en twee kaketoe’s wonen in het dierenpension. De keuken is compleet ingericht met een computer, wasmachine en de benodigdheden om de dieren te wassen en te voeden. Wortels, appels, bananen, hondenvoer en worsten behoren tot de inhoud van de keuken. Op het buitenterrein vindt je een aantal hondenhokken, een kruiwagen, wipwap en materialen om het terrein schoon te houden. Genoeg attributen om lekker mee te spelen!

PLAYMOBIL Dierenpension

Onze ervaring met het PLAYMOBIL dierenpension

Fenna was bij het uitpakken van haar cadeau meteen enthousiast. We maakten de doos open en gingen aan de slag. Het in elkaar zetten van het dierenpension nam wel wat tijd in de slag. Alle onderdelen bij elkaar zoeken, in elkaar klikken en tot slot nog het plakken van de stickers. Met de bijgeleverde handleiding ging dit uiteindelijk vrij gemakkelijk. Toen het dierenpension was opgebouwd kon Fenna niet wachten om het in te richten. Haar konijnenhok met ren werd erbij gepakt en het werd een gezellig dierenpaleis.

Ervaring PLAYMOBIL Dierenpension

 

Inmiddels staat het PLAYMOBIL dierenpension op haar kamer en de dieren worden regelmatig verzorgd. Ze worden ook ondergebracht in zelfgebouwde hokken van Kapla, wat ons betreft dus zeker een succes! Het is heerlijk om te zien hoe kinderen hun fantasie gebruiken en met PLAYMOBIL spelen. Heb je kinderen die gek zijn op dieren en op PLAYMOBIL? Dan is het PLAYMOBIL dierenpension zeker een aanrader!

PLAYMOBIL Dierenpension - 9275

€47,95
8.8

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

  • Oneindig speelplezier
  • Goede kwaliteit

Cons

  • Kleine accessoires, raakt snel kwijt

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

2 comments

  1. Hoi, ik ben mejuffrouw Matty van Overmeeren, ik kom uit Sint Jansteen en ik heb een vraagje: Hebben jullie ook poesjes als Playmobil poppetje? Laat het me weten, okay. Met vriendelijke groet: miss Matty van Overmeeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.