Games en Elektronica

Vuurwerkshows, dromen en meer in nieuwe Animal Crossing uitbreiding!

Vuurwerkshows, dromen en meer in nieuwe Animal Crossing uitbreiding! 28 juli 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Animal Crossing uitbreiding 1

Op 30 juli komt er nog een Animal Crossing uitbreiding! Jippie! Boven je eiland schildert het vuurwerk prachtige boeketten in de meest uiteenlopende kleuren aan de nachtelijke hemel terwijl de golven van de zee de kust begroeten. De zomer loopt richting het einde en in de maand augustus kunnen spelers elke week genieten van een vuurwerkshow wanneer de tweede zomerupdate arriveert in Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch.

Wat kunnen we verwachten in de Animal Crossing uitbreiding?

Vuurwerkshows – Elke zondag om 20:00 uur vindt er een vuurwerkshow plaats op het eiland van de speler. Spelers kunnen klingels gebruiken om op het plein loten in te wisselen waarmee ze diverse feestelijke voorwerpen kunnen verkrijgen. Ook is het mogelijk om het vuurwerk een persoonlijke touch te geven met eigen ontwerpen.

Animal Crossing uitbreiding

Dromen – Spelers kunnen nu een dutje doen in het bed in hun huis. Terwijl ze wegdoezelen, belanden ze in een eigenaardige wereld, waar ze een dromerige ontmoeting met Luna te wachten staat. Luna geeft spelers de mogelijkheid om andere eilanden te bezoeken in een droom. Met Luna’s hulp kunnen spelers hun eigen eiland ook als droom delen met anderen. Ze geeft degenen die hun eiland delen een ‘Droomadres’ dat ze kunnen uitwisselen en gebruiken om elkaars eiland te bezoeken in hun dromen. In dromen is overigens niets permanent, want er wordt niets opgeslagen. Het staat spelers dus vrij om naar hartenlust op verkenning te gaan.

Animal Crossing uitbreiding 1

Dienst voor eilandback-ups en het herstel van gegevens – Nintendo Switch Online-leden kunnen gebruikmaken van de nieuwe dienst voor eilandback-ups,. Daarmee kunnen opgeslagen bestanden van het eiland en de gebruiker op bepaalde tijden naar het internet geüpload worden. Als het Nintendo Switch-systeem van een speler kwijtraakt, kapot gaat of gestolen wordt, kan diegene zijn of haar eilandparadijs terughalen zolang de eilandback-up geactiveerd is.

Nog een nieuwe update!

De volgende update is de gratis najaarsupdate. Die wordt later dit jaar uitgebracht. Onlangs verscheen een eerdere update waarin het duiken werd toegevoegd.

Animal Crossing uitbreiding 1

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.