Games en Elektronica

Hoe verdien je geld in Animal Crossing?

Hoe verdien je geld in Animal Crossing? 6 juni 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Animal Crossing New Horizons (2)

Animal Crossing is nog steeds razend populair en ook ik ben er nog steeds erg verslaafd aan. Een groot onderdeel van het spel zijn de zogenoemde Klingels (Bells in het Engels). Dat is het geld in het spel. Maar hoe verdien je geld in Animal Crossing? Daar vertellen we je vandaag alles over!

Animal Crossing New Horizons

In Animal Crossing creëer je zelf je hele leven eigenlijk. Je komt terecht op een eiland waar Tom Nook de dienst uitmaakt. Je koopt daar een huis en vervolgens ga je aan de slag. Het spel is helemaal vrij, dus je wordt niet een bepaalde kant op gestuurd. Vervolgens kun je dus eigenlijk doen wat je zelf wilt. Je bepaalt zelf waar je huis komt te staan, je bepaalt zelf wanneer je dat afbetaalt en je bepaalt zelf hoe je het inricht. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zodra je je eerste ‘hypotheek’ hebt afbetaald, kun je weer verder je huis uitbreiden met kamers.

Animal Crossing New Horizons (2)

Hoe verdien je geld in Animal Crossing?

Knollen (Turnips)

De snelste manier om geld te verdienen in Animal Crossing is de knollenmarkt. Elke zondag tussen 5 uur ‘s ochtends en 12 uur ‘s middags is Daisy Mae op bezoek. Zij verkoopt knollen. Je kunt bij haar knollen kopen en die later in de week weer verkopen bij de winkel op het eiland of bij iemand anders op het eiland. Elke dag heb je twee verschillende prijzen in je winkel; om 12.00 uur ‘s middags verandert de prijs. Met een beetje geluk kun je jouw knollen met flinke winst verkopen. Via Turnip Prophet kun je kijken hoe de prijzen mogelijk gaan worden op jouw eiland.

Zijn de prijzen op jouw eiland prut? Via websites zoals Turnip Exchange kun je bij andere mensen terecht die wel hoge prijzen hebben. Ook vind je in verschillende Facebookgroepen mensen met hoge prijzen die hun eiland openstellen.

Animal Crossing New Horizons

Vissen en beestjes vangen

Hoe verdien je geld in Animal Crossing? Vissen is een hele lucratieve bezigheid. Zeker nu het zomer is in het spel en er haaien en andere grote vissen zijn. Je kunt de vissen verkopen in je winkel, maar eens per week komt C.J. langs. Hij betaalt 50% meer dan in de winkel. Je kunt nu hele toffe haaien vangen en voor veel geld verkopen! Zo is jouw huis snel afbetaald! Hetzelfde geldt voor het vangen van insecten en dergelijke. Die kun je ook verkopen in de winkel, maar je kunt ook wachten tot Flick op jouw eiland is. Hij doet hetzelfde als C.J., maar dan voor insecten. Vooral schorpioenen en tarantula’s leveren veel op.

Nintendo Switch Animal Crossing New Horizons

Spullen verkopen

In het spel kun je ook dingen verkopen aan andere spelers. Let op: je hebt dan wel een abonnement van Nintendo nodig om online te kunnen spelen. Spelers kunnen op jouw eiland komen en iets van jou kopen en vice versa. Waar vind je die andere spelers dan? Bijvoorbeeld via Facebookgroepen, maar ook via Nookazon. Dat is een soort Marktplaats voor Animal Crossing.

Ook kun je uiteraard spullen verkopen in je winkel aan Timmy en Tommy. Zij hebben ook een dagtopper (of twee als je verder in het spel bent). Als je die aan hen verkoopt, geven ze je het dubbele bedrag ervoor. Dat zijn allemaal spullen die je zelf kunt maken, dus dat loont zeker!

Animal Crossing New Horizons

Mystery islands

Met Nook Miles Tickets (NMT’s) kun je naar de zogenoemde mystery islands. Een bron van allerlei soorten spullen zoals hout, waar je helemaal je gang kunt gaan. Je bezoek is eenmalig, dus je kunt slopen wat je wilt. Van alles wat je daar vindt, kun je dus dagtoppers maken of je kunt het zo verkopen. Je kunt er ook fruit plukken en dat verkopen. En uiteraard kun je daar ook vissen en insecten vangen.

Schud aan bomen

Nog een tip: Schud aan bomen! Maar wel met een net in je hand. Als er namelijk een wesp tevoorschijn komt, kun je die dan vangen. En een wesp verkoopt voor 2500 klingels. Maar soms komt er ook een meubelstuk uit de boom vallen! Ook op elk mystery island waar je heen gaat, zit in minstens één boom een meubelstuk.

Money rocks

Op jouw eiland heb je zes stenen. Deze geven klei, stenen, ijzer en heel soms goud. Maar elke dag geeft één steen ook geld. Ook als je een NMT gebruikt, heb je kans om op Money Rock Island te komen. Daar zit in elke steen geld!

Hoe verdien je geld in Animal Crossing? Genoeg mogelijkheden dus! Heb jij nog een goede tip voor mij?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.