Games en Elektronica

Gratis update voor Animal Crossing!

Gratis update voor Animal Crossing! 22 april 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Update Animal Crossing (7)

Er verschijnt morgen een nieuwe gratis update voor Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch. De update brengt nieuwe, seizoensgebonden evenementen naar het eiland, waardoor eilandbewoners diverse kunstexposities, een uitgebreid museum en nieuwe flora kunnen ervaren en enkele nieuwe gezichten kunnen tegenkomen. Deze gratis update en andere updates later dit jaar voegen nieuwe ervaringen aan de game toe.

Update voor Animal Crossing

De trailer Animal Crossing: New Horizons – Gratis update op 23 april 2020 (Nintendo Switch) geeft een mooi overzicht van de nieuwe personages, functies en evenementen die naar de game komen. Hieronder is meer informatie te vinden.

Leifs tuinkraam – Natuurliefhebber Leif komt regelmatig naar je eiland om zijn weelderige assortiment aan tuinspullen te verkopen, waaronder zaadjes voor bloemen en struiken. Deze decoratieve producten maken elk eilandparadijs een stukje groener.

Update Animal Crossing (7)

Redds schattenschuit – Nadat je de update hebt gedownload, zal Redd langskomen in zijn boot om kunst en uniek gekleurde meubels te verkopen. Deze kleuren meubels zijn niet verkrijgbaar in Nooks hoek. Net als in vorige Animal Crossing-games moeten spelers hier opnieuw uitvogelen welke kunststukken echt zijn en welke nep. Als je een echt kunstwerk hebt gekocht, kun je het doneren aan het museum om tentoon te laten stellen. Op deze tentoonstelling vind je allerlei soorten kunst, van schilderijen tot beeldhouwwerken.

Natuurdag (23 april – 4 mei) – Wanneer Natuurdag plaatsvindt, kun je onder andere speciale Nook-miles-uitdagingen aangaan. De doelstellingen staan hierbij in het teken van de natuur. Zo moet je bijvoorbeeld bomen planten of bloemetjes water geven.

Update Animal Crossing (7)

Meidagreis (1 – 7 mei) – In de eerste week van mei kunnen spelers een eenmalige meidagticket gebruiken op de luchthaven om deel te nemen aan een meidagreis naar een eiland dat er anders uitziet dan dat je wellicht gewend bent van andere tripjes. Het kan zijn dat je ook een oude bekende tegen het lijf loopt…

Update Animal Crossing (7)

Internationale Museumdag (18 – 31 mei) – Ter ere van Internationale Museumdag kunnen spelers deelnemen aan een stempelrace. Nadat je een speciale stempelkaart hebt gekregen, kun je vissen, insecten en fossielen bewonderen terwijl je bij verschillende tentoonstellingen stempels verzamelt om een beloning in de game te verdienen.

Trouwseizoen (1 – 30 juni) – In juni kunnen spelers naar het eiland van Harvey gaan om het getrouwde stel Reese en Cyrus te ontmoeten. Ook kun je ze helpen om trouwfoto’s met ze te maken in de fotostudio. Als blijk van waardering geeft het stel je speciale voorwerpen in huwelijksstijl.

Update Animal Crossing (7)

Hoe leuk ziet deze update voor Animal Crossing eruit!?! Ik ben nu verliefd erop.

Kijken jullie er ook naar uit?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.