Cadeau Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Het verlanglijstje van onze 8-jarige

Het verlanglijstje van onze 8-jarige 28 juli 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Verlanglijstje van onze 8-jarige

Hieperdepiep hoera, Jamie is vandaag 8 jaar geworden. En dus is het tijd voor het verlanglijstje van onze 8-jarige. Wat wil een jongen van 8 jaar nou het liefst cadeau voor zijn verjaardag? Lees snel verder om te bekijken wat Jamie op zijn verlanglijstje heeft staan!

Cadeau voor een kind van 8 jaar

Een cadeau kopen voor een kind van 8 jaar kan best lastig zijn. Meisjes hebben vaak een heel specifiek lijstje en bij jongens is het verlanglijstje vaak minder uitgebreid. Zo ook bij Jamie! Zijn hobby’s zijn voetballen en gamen en dit staat er dit jaar op zijn verlanglijstje:

1. Een voetbalgoal voor in de tuin

Voetballen buiten op het grasveld is erg leuk, maar Jamie wil ook graag een voetbalgoal voor in de achtertuin en voor op de camping. Op de camping is er ruimte genoeg, dus daar liever een wat groter goal. En voor in de achtertuin een kleinere. Ja, meneer weet het allemaal heel goed te vertellen! Gelukkig is er keuze genoeg als het gaat om voetbalgoaltjes.

Een tijdje geleden liepen wij in de Decathlon en daar wist Jamie ze precies uit te kiezen. Het voetbaldoeltje Classic Goal SG500 maat 1,80m x 1,20m voor op de camping en het opblaasbaar voetbaldoeltje Air Kage 95×70 cm voor thuis in de achtertuin.

VOETBALDOELTJE CLASSIC GOAL SG500
Voetbalgoal groot
OPBLAASBAAR VOETBALDOELTJE AIR KAGE 95X70 CM
Opblaasbaar voetbalgoaltje

Het leuke aan het opblaasbare voetbaldoeltje is dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Tijdens een picknick of mee naar het strand. Als je het doeltje na gebruik leeg laat lopen is het ook nog eens heel eenvoudig op te bergen!

2. Voetbalaccessoires

Van ons krijgt Jamie een voetbalgoaltje en we hebben daar een aantal accessoires bij gekocht! Deze staan niet op het verlanglijstje van onze 8-jarige, maar gaat hij zeker leuk vinden! Om tijdens het voetballen wat extra uitdaging te bieden is het voetbal precisiedoek namelijk erg leuk!

PRECISIEDOEK - Verlanglijstje 8-jarige

Dit doek maak je vast in het voetbalgoal en zo wordt het een stuk moeilijker om te scoren. Maar het helpt je natuurlijk ook als je graag wilt leren scoren in de hoeken! En om het trainen nog leuker te maken kochten we er ook een aantal trainingshoedjes (pionnen) bij!

3. Een officiële trainingsvoetbal

En om het voetbalfeestje helemaal compleet te maken staat er een officiele trainingsvoetbal op Jamie zijn lijstje. Precies dezelfde bal als waar hij mee voetbalt tijdens zijn voetbaltrainingen, de Derbystar Classic TT Superlight Voetbal Maat SL 4.

Derbystar Classic TT Superlight Voetbal - Multi Kleuren - Maat SL 4

Ook leuk om te lezen: de leukste voetbal cadeaus

4. Playstation kaart

Terug naar Jamie zijn verlanglijstje. Naast voetballen is gamen favoriet! Hij is gek op gamen op de Playstation. Onze PS4 heeft alleen wat mankementen, zo leest deze geen cd’s meer. Om weer wat meer spellen te kunnen downloaden heeft Jamie de Playstation kaart op zijn lijstje gezet!

5. Donald Duck stripboeken/pockets

Gelukkig is het niet alleen gamen en voetballen. Jamie leest sinds kort ook heel graag Donald Duckjes. Dunne stripboeken, verschillende Donald Duck pockets en zelfs het Donald Duck vakantieboek zijn aan zijn verlanglijstje toegevoegd. En lezen willen wij alleen maar stimuleren, dus hebben wij al een aantal jaargangen (ook Jamie zijn geboortejaar) via Marktplaats op de kop getikt. Hoe snel zou hij door 170 Donald Duckjes heen zijn 😉 ?

Donald Duck vakantieboek

6. Donald Duck cadeaukaart of -box

Ook erg leuk is de Donald Duck cadeaukaart. Deze is online verkrijgbaar maar ook bij bijvoorbeeld de Bruna. De cadeaukaart is in te wisselen op meer dan 200 leuke Donald Duck producten. Zo kun je hem bijvoorbeeld ook gebruiken om een abonnement af te sluiten. Wil je nog net een stapje verder gaan dan is de Donald Duck cadeaubox ook erg leuk! Een box vol Donald Duck producten, waaronder een moppenboekje en een kaartspel.

Donald Duck cadeaubox

7. De Polaroid Play – 3D-Pen

‘Mama, ik wil graag een 3D pen!’ riep Jamie onlangs. Blijkbaar heeft hij een goede reclame (of filmpje) op Youtube gezien, want dit moest en zou op het lijstje. En heel eerlijk gezegd, ik ben er stiekem ook wel benieuwd naar.

Polaroid Play - 3D-Pen

Met de Polaroid Play – 3D-Pen zou je de mooiste 3D creaties moeten kunnen maken. Maar is het ook zo makkelijk als het klinkt? Dat is de vraag!

8. LEGO Classic Creatieve opbergdoos

Tot slot staat er ook nog LEGO op zijn verlanglijstje. Jamie is even klaar met de bouwsets waarbij je de complete set moet nabouwen. Jamie wil graag zelf aan de slag en lekker creatief bezig zijn. Daarom heeft hij de LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos en de LEGO Classic Creatieve Grote Opbergdoos op zijn lijstje gezet.

LEGO Classic - verlanglijstje 8-jarige

9. En tot slot: geld

Het is je misschien al opgevallen dat niet alle cadeaus even goedkoop zijn. Daarom wil Jamie ook graag geld voor zijn verjaardag om te sparen voor de duurdere cadeaus. Zoals bijvoorbeeld de Playstation 5, die hij maar al te graag op zijn verlanglijstje wilde zetten!

Wat staat er bij jullie 8-jarige op het verlanglijstje?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.