Baby en Peuter Speelfiguren en Voertuigen

Zoef Zoef eenhoorns van VTech

Zoef Zoef eenhoorns van VTech 21 juni 20192 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Zoef Zoef eenhoorns

De Zoef Zoef dieren van VTech zijn razend populair. Deze populariteit wordt ongetwijfeld alleen nog maar groter met de toevoeging van Zoef Zoef eenhoorns. Eenhoorns zijn natuurlijk hipper dan hip tegenwoordig, dus wij verwachten dat deze nieuwe eenhoorns erg populair gaan worden! VTech is een bekend merk dat mooi en duurzaam speelgoed maakt voor (jonge) kinderen. Naast de Zoef Zoef dieren zijn natuurlijk ook de Toet Toet auto’s en Vrolijke Vriendjes erg bekend.

Zoef Zoef eenhoorns

Zoef Zoef eenhoorns

Er komen maar liefst drie nieuwe karakters bij: Vajèn, Malu en Tessa. Zoals de andere Zoef Zoef dieren zijn deze eenhoorns geschikt voor kinderen tussen de 1 en de 5 jaar oud. Ze zijn compatible met de meeste eerder verschenen speelsets van Zoef Zoef Dieren. De drie karaktertjes reageren op de meeste Magische Sensors van de speelsets, omgekeerd werkt het precies zo. Je kunt dus ook al je oudere Zoef Zoef dieren in de wereld van Vajèn, Malu en Tessa laten spelen.

En weet je wat zo tof is? Uiteraard zingen deze eenhoorns ook, maar als je op de icoontjes op de beestjes drukt, dan lichten hun gezichtjes op!

Ook fan van VTech? Hier kun je alles lezen over de Vrolijke Vriendjes!

Zoef Zoef eenhoorns

Naast de losse beestjes verschijnt er ook een nieuwe speelset: Magisch Wonderland. Die kun je zien op de foto bovenaan de blog. In deze magische wereld woont Tessa, de gele eenhoorn. Uiteraard kunnen Vajèn en Malu er ook terecht.

Prijzen

Advies verkoopprijs voor de Zoef Zoef eenhoorns: VTech Malu de Magische eenhoorn en Vajèn de Vliegende eenhoorn € 9,95 per stuk en het Magisch Wonderland inclusief Tessa de Tover eenhoorn € 19,95.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.