Baby en Peuter Speelfiguren en Voertuigen

Vrolijke Vriendjes – de uitbreidingen

Vrolijke Vriendjes – de uitbreidingen 9 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De bekende Vrolijke Vriendjes van VTech worden uitgebreid met allemaal nieuwe Vrolijke Vriendjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere Piratenboot of een heerlijk paradijs voor snoepkonten? Lees snel verder welke uitbreidingen er komen.

Nieuwe Vrolijke Vriendjes

De Vrolijke Vriendjes zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Ze hebben allemaal hun eigen naam en komen vaak met een eigen voertuig of ander object. Dit najaar maken drie nieuwe items hun entree. Alle nieuwe Vrolijke Vriendjes zijn compatible met alle eerdere verschenen Vrolijke Vriendjes. Je kunt dus een Vrolijk Vriendje dat je al hebt zetten op een Magic Point van een nieuw Vrolijk Vriendje. Alles reageert dus op elkaar!

Sanne’s Smulparadijs

Nieuwe Vrolijke Vriendjes

Dit ontzettend schattige winkeltje hierboven is Sanne’s Smulparadijs. Sanne en haar puppy Lolly maken er een vrolijke bende van, met zoveel lekkers, liedjes, lichtjes en melodietjes. Door aan de tandwielen te draaien verschuiven de kersen op de taart en wordt slagroom geklopt. Met de ijstoets kies je smaak en opent het deurtje waar puppy Lolly geduldig wacht. Sanne’s Smulparadijs is een mobiel  ijs-, taart- en lollyfabriekje. Mjom, mjom!! Sanne’s Smulparadijs is verkrijgbaar voor 29,95.

Piratenschip

Nieuwe Vrolijke Vriendjes

Kapitein Kay, Matroos Milan, Aapje en Octopus beleven de spannendste avonturen op het Piratenschip. Druk op de kanon-toets om de kanonskogel te lanceren, laat de tentakels van de octopus draaien, open het schip om het schateiland te ontdekken en speel met de verschillende beweegbare onderdelen. Het Piratenschip is verkrijgbaar voor 34,95.

Pim Piraat

Nieuwe Vrolijke Vriendjes

En de laatste nieuwe aanwinst is Pim Piraat! Hij is een stoer Vrolijk Vriendje, een ventje dat met zijn bootje echte vaarbewegingen maakt. Pim kan het zeil bewegen en schieten met zijn kanon voorop het bootje. Luister naar meer dan 18 vrolijke melodietjes, gezongen liedjes en grappige geluiden. Pim Piraat kost 17,95.

Alle nieuwe Vrolijke Vriendjes zijn inmiddels al verkrijgbaar! Heb jij ze al in de winkel gezien?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.