Baby en Peuter Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Collector’s Items Toet Toet Auto’s

Collector’s Items Toet Toet Auto’s 19 april 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Toet Toet Auto's

Je kent ze vast wel, de vrolijk gekleurde en vaak zingende Toet Toet auto’s van Vtech. Dit jaar gaan de nieuwe collectie autootjes swingend het voorjaar in. Waarom? Omdat er zeven collector’s items aan de collectie zijn toegevoegd.

Wat is er nieuw?

We zullen ze straks allemaal bespreken, want er zijn nieuwe auto’s uitgebracht, maar het leuke is de nieuwe actie-toets. Deze nieuwe Toet Toet auto’s hebben een actie-toets waarmee je met één druk op de knop zorgt voor beweging én geluid. Met een druk op de knop komt het autootje tot leven en dan heb je de special effects nog niet eens gezien!

De nieuwe Toet Toet auto’s

Welke auto’s zijn er nieuw? Dat gaan we je nu vertellen! Maak kennis met Amir Ambulance, Tygo Takelwagen, Owen Auto, Bart Brandweer, Harvey Helikopter, Ronnie Raceauto en Tijn Tractor. Ze nemen allemaal hun taken heel serieus, staan in de redende modus en hebben allemaal sterke karakters.

Toet Toet Auto's Vtech

Alle Toet Toet auto’s hebben een eigen karakter, hebben humor, zijn stoer en lief tegelijk en hebben allemaal een gezichtje dat oplicht tijdens het spelen. Uiteraard zingen ze ook alle zeven het themalied.

Toet Toet Auto's Vtech

De nieuwkomers beschikken over heel wat skills. Ze kennen melodietjes en geluiden, zijn beweeglijk en zijn uitermate geschikt voor kinderen tussen de 1 en de 5 jaar. De Toet Toet auto’s zijn uitermate geschikt om kinderen in hun eigen fantasiewereld te laten spelen. De autootjes zijn niet groot en passen perfect in de kleine kinderhandjes. En de nieuwe collecters items kunnen worden gebruikt in combinatie met de eerder verschenen speelsets en zijn ook compatibel met de Zoef Zoef dieren speelsets.

Ben je op zoek naar een cadeau voor kinderen tussen de 1 en de 5 jaar. Dan tover je met de Vtech Toet Toet auto’s een lach op het gezicht van jouw kleintje, kleindkind, neefje of nichtje!

Hebben jullie de nieuwe Toet Toet collecters items al in huis?

Ook leuk om te lezen: Vtech Disney Toet Toet auto’s

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.