Baby en Peuter Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Televisie & film

Vtech Toet Toet Auto’s – de Disney collectie

Vtech Toet Toet Auto’s – de Disney collectie 18 oktober 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Toet Toet Auto's Disney

De Toet Toet Auto’s van VTtech worden uitgebreid! En hoe! Er komt namelijk een speciale Toet Toet Auto’s Disney lijn. En deze is echt te schattig!

Toet Toet Auto’s Disney

Mickey Mouse, Minnie Mouse (in een cabrio) en Donald Duck (in een terreinwagen) rijden dit najaar de wereld van Toet Toet Auto’s binnen. Net als alle andere bolides in de Toet Toet Auto’s-wereld beschikken de toffe karretjes van Mickey, Minnie en Donald over reacties, liedjes en melodietjes. Toet Toet Auto’s zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Er komen dus drie nieuwe losse autootjes uit met de nieuwe Toet Toet Auto’s Disney lijn. Overigens allemaal met de originele stemmen!

Toet Toet Auto's Disney Toet Toet Auto's DisneyToet Toet Auto's Disney

Maar er komen ook nieuwe speelsets in de Disney-stijl. De mooiste ontdekkingsreizen in de fantasiewereld van kleintjes starten vanaf nu op het perron van het Mickey Mouse Treinstation, waar Goofy zich verstopt, Mickey de klok in de gaten houdt en Donald kaartjes verkoopt. Deze set heeft 4 magische sensors en is uiteraard te verbinden met andere Toet Toet Auto’s sets.

Toet Toet Auto's Disney

Superzoet, vrolijk en helemaal Disney is Minnie’s IJssalon, een complete attractie in lekkers. Rijd met Minnie en haar ijscowagen over de magische sensors en luister naar de vrolijke reacties. Plaats de ijscowagen op de lift en beweeg deze omhoog om naar de volgende verdieping te gaan. Plaats daarna een vormpje in het juiste raam, beweeg de hendel omlaag en zie het vormpje in de laadbak van de wagen vallen. Beweeg vervolgens de lanceerder omhoog om de ijscowagen via de glijbaan naar beneden te laten rijden zodat Minnie de bestellingen kan gaan leveren. Het bewegen van de slagboom, de lift en de hendel én het plaatsen van de vormen in de juiste ramen bevordert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.

Toet Toet Auto's Disney

Advies verkoopprijzen:

  • VTech Toet Toet Auto’s Disney – losse auto’s € 9,95
  • Minnie’s IJssalon € 32,95
  • Mickey’s Treinstation € 39,95

Vond je dit leuk om te lezen? Lees ook meer over de Vrolijke Vriendjes van VTech! 

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.