Favoriete speelgoed

Het favoriete speelgoed van Fenna (4 jaar)

Het favoriete speelgoed van Fenna (4 jaar) 18 april 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Cadeau meisje 4 Jaar

Welk speelgoed koop je voor een 4-jarige? Dat is een lastige vraag, vandaar dat wij jullie vandaag hopen te inspireren. Wil je een cadeau kopen voor een meisje van 4 jaar oud? Wie weet heb je dan iets aan de onderstaande cadeausuggesties!

Cadeaus voor een meisje van 4 jaar

Vandaag vertellen we meer over het favoriete speelgoed van Fenna. Fenna is 4 jaar oud (over twee maanden 5 jaar) en houdt van buitenspelen, creatief bezig zijn en rollenspellen met haar poppen en knuffels. Dit is haar favoriete speelgoed:

1. Aquabeads & strijkkralen

Cadeau meisje 4 jaar

Strijkkralen kennen jullie vast allemaal wel. Hier in huis zijn ze al tijden favoriet (ook bij onze 6-jarige), helemaal sinds we het Grote Strijkkralenboek in huis hebben. Een boek boordevol toffe idee├źn! Maar naast de strijkkralen zijn de Aquabeads favoriet en eigenlijk heeft het wel wat weg van strijkkralen. Met Aquabeads maak je ook een figuur na (of je verzint deze zelf), maar in plaats van het te strijken spray je er water overheen. De Aquabeads plakken dan aan elkaar vast! Fenna kan er uren zoet mee zijn!

2. Eenhoorn stokpaard met geluid

Eenhoorn Stokpaard

Eenhoorns zijn al een hele tijd helemaal in. Je ziet ze voorbij komen op kleding en speelgoed. En ook hier heeft de magische eenhoorn iemand in haar macht. Fenna is dol op eenhoorns en helemaal op haar Stokpaard Unicorn met geluid! Wekelijks hobbelt ze door de woon- of haar slaapkamer. Absoluut een top cadeau voor een meisje van 4 jaar!

3. Memory

Favoriete speelgoed: Memory

Fenna speelt ontzettend graag spelletjes en hierbij hebben we een absolute winnaar: memory! Dit spelletje wordt wel bijna dagelijks uit de kast getrokken (soms om gek van te worden, haha). Het maakt haar ook niet uit of het een memory spel is met Frozen of met dieren. Alle memory spellen worden gespeeld. Daarnaast is haar Woezel & Pip kwartet spel favoriet en Monopoly Junior valt ook goed in de smaak!

Leestip: Weetjes Kwartet: alles leren over je lievelingsdieren!

4. Bush Baby World

Bush Baby World

Misschien ken je Bush Baby World wel van de televisiereclames, maar misschien ken je deze kleine wezentjes nog niet. Fenna is er in ieder geval helemaal gek van. Je kan je vinger in het beestje stoppen om de oogjes en oortjes te bewegen en ze wonen in een schattige boom. Samen met haar andere knuffels en haar Baby Born pop beleven de Bush Baby World wezentjes de spannendste avonturen! Tip! Knuffels en poppen doen het hier altijd goed als cadeau voor onze 4-jarige.

5. Verkleedkleding

Favoriet speelgoed K3 jurk

We blijven bij de rollenspellen, want die kunnen niet gespeeld worden door bijpassende kleding. Van K3 jurken tot andere prinsessenjurken het hangt bij Fenna allemaal in de kast. Maar ook het politiepak en het indianenpak mogen natuurlijk niet ontbreken. Kroontjes, muiltjes en andere accessoires mogen ook niet ontbreken. Tip! Koop de jurken net iets groter, dan is het niet alleen leuk als cadeau voor een meisje van 4 jaar, maar kunnen ze er veel langer mee spelen.

Speelgoedtips voor meisjes

Heb je wat inspiratie op kunnen doen voor een cadeau voor een meisje van 4 jaar? Zo niet, lees dan nog even verder. Fenna houdt ook enorm van buitenspelen waarbij de schommel en onze Smoby (water)glijbaan favoriet zijn. Maar ook simpelweg een voetbal of een doosje stoepkrijt volstaan. Onze ervaring leert dat meisjes van 4 jaar oud de simpelste cadeaus ook al ontzettend leuk vinden.

Hebben jullie nog tips als het gaat om een cadeau voor een meisje van 4 jaar?

Pssst, in dit artikel lees je nog meer cadeautips voor een 4-jarige!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.