Boeken, School en Vrije tijd Verlopen winacties

WINNEN – De buurheks en het lied van de natuur

WINNEN – De buurheks en het lied van de natuur 23 april 201913 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De buurheks en het lied van de natuur

Tijd voor een nieuwe winactie! (Voor)lezen is belangrijk en daarom besteden we bij Alles Over Speelgoed geregeld aandacht aan toffe kinderboeken. En we vinden het hartstikke leuk om dingen weg te geven! Vandaag kun je het boek De buurheks en het lied van de natuur winnen.

De buurheks en het lied van de natuur

De buurheks en het lied van de natuur is het eerste kinderboek van Wendy Noordzij. Ze wilde graag een verhaal vertellen over een lieve, echte heks. Het boek is bestemd voor jongens en meisjes tussen de 7 en 10 jaar. Het boek verscheen eind maart en werd gepresenteerd tijdens een heuse buurheksendag!

Het verhaal

Elsa en Arne schrikken behoorlijk als ze horen dat hun nieuwe buurvrouw een heks is. Dat kan toch niet? Heksen bestaan toch alleen in sprookjes? Al snel komen ze erachter dat Vevina, hun buurheks, helemaal geen gemene vrouw is. Ze leert de kinderen juist van alles over de natuur. Dan ontmoeten Elsa en Arne Ogham, een oude man, die in een holle boom in het bos woont. Hij is heel verdrietig, omdat het lied van de natuur is verdwenen. De kinderen willen hem graag helpen. Daarbij kunnen ze de kennis van de buurheks goed gebruiken. Ook krijgen ze hulp van een grommende kanarie, een zwarte kat die piano kan spelen en een kikker met een vreemde gewoonte…..

De buurheks en het lied van de natuur

Leest jouw kindje graag? Misschien is Laika Kosmoheld wat voor jou!

Winactie!

En jij kunt dus dit mooie boek De buurheks en het lied van de natuur winnen! En meedoen is heel erg simpel! Lees snel verder.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 4 mei bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

13 comments

  1. Boeken zijn leuk! Dat probeer ik mijn kinderen bij te brengen, dit lukt redelijk. Een nieuw boek is altijd welkom daarom doe ik graag mee.

  2. Dit is een leuk boek voor mijn kleindochter, vindt ze vast heel spannend.
    Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.
    Zou graag mee willen doen.

  3. Hehehe, eindelijk een boek waarin ze een goede heks laten zien. Ik zou het graag willen lezen. Dus hocus pocus. pilatus pas ik wil dat het boek van mij was!

  4. Dit boek gaat over mij, dat denk ik ook Gabrielle van Velzen. Ik lees je een stukje voor als ik win.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.