Crayola Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Washimals Tattoo Studio | Review

Washimals Tattoo Studio | Review 4 oktober 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Crayola Washimals Tattoo Studio 1

Washimals zijn ontzettend populair hier thuis! We hebben de Safari Set en de Dierenkliniek en daar wordt nog vaak mee gespeeld! Dit najaar komt Crayola met allemaal nieuwe sets! En wij mochten daarvan de Washimals Tattoo Studio testen.

Nieuwe sets

Washimals Spa Speelgoedauto

Heb jij altijd al dierenverzorger willen worden? Geef jouw Washimals dieren kleurrijke designs en schoonheidsbehandelingen in de Crayola Washimals Spa Speelgoedauto set! Deze speelgoedauto is uit te klappen tot een echte spa met schoonmaakbadje en waterpomp.

Washimals Fantasiewezens Set

Er hangt magie in de lucht met de Washimals! In deze kleurset vind je vier Washimals fantasiediere om in te kleuren en te verzorgen. Versier de diertjes met de 6 bijgeleverde afwasbare viltstiften. Ben je gek op unicorns of draakjes dan kun je die nu een kleurrijk patroontje geven! 

Washimals Kasteel

Welkom in het Washimals kasteel! Klap de speelset uit tot een magisch en sprankelend kasteel. Geef Una de magische Eenhoorn en Neddie de betoverende Yeti een kleurrijk en creatief vachtje met de drie afwasbare viltstiften. Laat de fantasierijke dieren sprankelen in het glinsterende kasteel van twee verdiepingen! Klaar voor een nieuw design? Was en schrob de dieren met water schoon in het schoonmaakbadje met het schoonmaakborsteltje. Na het kleuren en wassenklap je het   kasteel weer gemakkelijk in elkaar tot een koffertje.

Crayola Washimals Tattoo Studio 1

Washimals Tattoo Studio

En natuurlijk de tattoo studio! Geef jouw Washimals dieren coole tijdelijke tattoo designs met de Washimals Tattoo Studio. Bij de set krijg je Lola de chihuahua en Winston de bulldog. Er zit een roterende stoel bij waar je de beestjes kunt opzetten. En uiteraard een badje en een borstel om ze weer schoon te schrobben. En deze set is anders dan anders! Er zitten namelijk stempelstiften bij, om de beestjes zo coole tatoeages te geven. De set is inklapbaar en je kunt het dus overal mee naar toe nemen.

Crayola Washimals Tattoo Studio 1

Wat vonden wij van de set?

Zoals gezegd vinden onze kids (5 en 3) Washimals nog steeds erg leuk. Ook deze set werd dan ook met open armen ontvangen. Ze vonden het erg leuk dat de Washimals Tattoo Studio stempelstiften had. Echt weer anders dan de vorige sets!

Al met al blijven Washimals erg leuk speelgoed voor (jongere) kinderen. Het is handig om mee te nemen. Als je de beestjes direct na gebruik weer schoonmaakt, blijven ze ook mooi wit. Leuk ook om met de andere sets te combineren!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.