Crayola Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Nieuwe Washimals voor mee op reis

Nieuwe Washimals voor mee op reis 16 augustus 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Washimals

Zijn jullie al bekend met Washimals? Deze schattige beestjes van Crayola hebben een uitbreiding gekregen! De nieuwe Washimals zitten in een handig koffertje dat je mee kunt nemen met het thema dierenkliniek of schoonheidssalon. Wij mochten de vet set testen en vandaag vertellen we je er graag meer over.

Washimals

In het najaar van 2018 werden de Washimals geïntroduceerd in Nederland. Washimals zijn kleine huisdieren waar je op mag kleuren met de speciaal bijgeleverde stiften. Wil je weer overnieuw beginnen? Doe dan jouw beestje onder in het bijgeleverde badje (of onder de kraan), schrob het diertje af met een borstel en spoel het af. Even laten drogen en daarna kun je weer opnieuw de Washimal kleuren. Een superleuk concept dus!

Washimals Vet Set

Washimals

Onze kinderen waren nog niet bekend met de Washimals, maar ik had ze wel al een tijdje op het oog omdat ik vrij zeker wist dat onze kinderen dit fantastisch zouden vinden. Onlangs kregen we de kans op de Vet Set te testen, de dierenkliniek dus. Deze set is een handige draagkoffer die je dus overal mee naar toe kunt nemen.

In de set zitten twee beestjes (katten) en drie stiften. Als je de koffer openklapt, is het een volledige dierenpraktijk. Er is een inklikbaar uithangbordje, inklikbare onderzoekstafel, sprayflesje, badje en schoonmaakborstel. Je kunt uiteraard ook stiften uit andere Washimal-sets gebruiken op deze diertjes.

Washimals

Als je met de stiften het beestje kleurt en daarna het vochtig maakt met de spray, krijg je toffe effecten. Daarna kan het beestje in bad, even flink geboend worden en weer opnieuw worden gekleurd.

Ons oordeel

Onze kinderen vinden het allebei werkelijk fantastisch. Ze zijn 2,5 en 4,5 en vinden de beestjes heel erg schattig en vermaken zich er lang mee. Ze blijven de Washimals opnieuw kleuren en weer schoonmaken. Er is natuurlijk maar weinig zo leuk als spelen met water, en het feit dat dit ‘legaal’ mag bij dit speelgoed maakt het alleen nog maar leuker natuurlijk.

Wat erg leuk is, is het feit dat de dierenkliniek dus helemaal uitgeklapt kan worden. Het is dus niet alleen dieren kleuren en afspoelen, maar kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten.

Washimals

De Washimals worden hier sinds ze in huis zijn elke dag wel even gepakt en weer opnieuw gekleurd. Ik denk dat er binnenkort meer Washimals in huis komen zodat we meer kleurtjes hebben en nog meer beestjes kunnen kleuren! Overigens komt Crayola dit najaar met een Washimalset met safaridieren. Hoe leuk is dat!?

Washimals

Nog meer Crayola? Ken je hun stoepkrijt al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.