Boeken, School en Vrije tijd Verlopen winacties

De Gorgels – En toen? van Jochem Myjer

De Gorgels – En toen? van Jochem Myjer 3 oktober 202013 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De Gorgels - En toen 3

Jochem Myjer kennen we natuurlijk als komiek, maar hij is ook een zeer succesvol kinderboekenschrijver. Zijn eerste boek De Gorgels won in 2016 de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Onlangs verscheen ‘De Gorgels – En toen?’. Lees je snel verder?

De Gorgels – En toen?

De Gorgels – En toen? is een uniek boek om samen te lezen en met je familie in te vullen. En er zit ook een uitklapstamboom in. Het is namelijk de bedoeling dat je op zoek gaat naar de verhalen en herinneringen van jouw vader/moeder/opa/oma. Alle generaties dragen bij aan jouw geschiedenis. Zo kom je leuke weetjes, mooie anekdotes en nog veel meer te weten! Maar uiteraard staat er ook een verhaal in over De Gorgels.

De Gorgels - En toen 3

Het verhaal

‘Heel voorzichtig duwde Melle tegen de oude houten deur van het werkhuisje. KRAKKKK. PIEPPPPPPPP. Hij keek voorzichtig om het hoekje. Opa had niets in de gaten. Hij stond midden in de kamer, half zingend met een kromme rug, iets te kleien… Melle sloop zachtjes dichterbij. ‘Wat ben je aan het maken, Grote Krulman?’ riep Melle vlakbij zijn oor.’ Opa schrikt en gooit plagend een stukje klei naar Melles hoofd. Melle duikt en de klei verdwijnt in een open kast. Als hij het van opa moet zoeken, ontdekt hij een doos. Een doos met een geheim…

De Gorgels - En toen 3

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

13 comments

  1. Super leuk boek, om voor te lezen aan onze jongste zoon Martin. Zo leert Martin en onze oudste zoon Berend ook gelijk Papa, mama en Oma (vaders kant) kennen. Helaas heeft hij geen opa (vaders kant) meer, maar Oma kan er nu nog veel over vertellen. Super leuk.

  2. Ik doe dolgraag mee, voor mijn 2 lieve kleinzoons. Leuk om voor te lezen en een fantastische manier om over mezelf te vertellen.

  3. Mijn kleinzoon vindt de gorgels geweldig.
    Voor hem doe ik graag mee.
    Ik heb om privéredenen geen facebook enz., maar volg wel bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.