Bouw en Constructie Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

VTech Marble Rush – Beginner Set S200 | Review

VTech Marble Rush – Beginner Set S200 | Review 19 april 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

VTech Marble Rush - Beginner Set S200 6

Zelf knikkerbanen bouwen doe je met Marble Rush van VTech. Wij schreven eerder over de Discovery Set XS100, een baan waar hier thuis héél veel mee gespeeld is. Onlangs kregen we van VTech de Marble Rush – Beginner Set S200 opgestuurd en vandaag lees je onze review!

Beginner Set S200

De Marble Rush – Beginner Set S200 bestaat uit 47 onderdelen. Er zitten vijf knikkers bij. Met de onderdelen kun je een baan uit het bijgeleverde boekje bouwen. Je kunt ook zelf een baan ontwerpen uiteraard. Je krijgt er allerlei onderdelen bij zoals een grote trechter en bakjes die kantelen. Daarnaast zijn er natuurlijk bochten, rechte stukken, onderdelen waar een gat in zit zodat een knikker erdoor naar beneden valt. De sets zijn geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder. De sets zijn allemaal met elkaar te combineren. Er zijn dus allerlei sets, zoals de Ultimate Set Elektronisch XL100E en de Rush Rocket Set Elektronisch M100E. Maar je kunt je met de Beginner Set S200 prima vermaken!

Wat vinden wij van de set?

We hadden dus een vrij kleine set eerst en daar wordt nog steeds geregeld mee gespeeld. Toen we nu de grotere set kregen, waren de kinderen dan ook erg blij. Spencer is 8 en Jasmijn is 6 en kunnen prima zelf het boekje volgen en de sets bouwen. Daar begonnen ze mee. Op de middelste foto zie je de meest geavanceerde set die in het boekje staat om te bouwen. Die gebruikt alle onderdelen op twee na. Ze vinden het fantastisch om alle knikkers in de trechter te doen en te kijken welke route ze volgen. Grappig om te zien dat zoiets nooit verveeld. Eindeloos kunnen ze kijken naar de knikkers en ze bouwen steeds weer opnieuw banen. Ze proberen namelijk ook zelf banen te bouwen. Zo bevordert de Marble Rush – Beginner Set S200 ook de creativiteit! Het is echt mooi speelgoed. Wat ons betreft een aanrader!

Meer VTech? Lees hier onze review van Vtech Magic Lights 3D.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.