Bouw en Constructie Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Vtech Magic Lights 3D | Review

Vtech Magic Lights 3D | Review 1 oktober 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Bijna klaar

Met regelmaat krijgen wij speelgoed toegestuurd om te testen. Maar ook van het spaargeld van de kinderen wordt hier vaak het e.a. gekocht! Zo kocht Fenna (8) alweer twee weken geleden één van de nieuwste producten van Vtech. Vandaag vertellen we jullie meer over Vtech 3D Magic Lights.

Vtech Magic Lights 3D

Met Vtech Magic Lights 3D maak je je eigen 2D én 3D lichtshow met muziek en geluidseffecten. Iets wat ze bij Vtech heel goed hebben verwerkt in de marketing, want nadat Fenna de reclame zag was ze meteen verkocht. Van haar eigen gespaarde zakgeld bestelde we de Magic Lights en de volgende dag ging ze meteen aan de slag.

Vtech Magic Lights 3D

De inhoud

Waar maak je dan die spectaculaire lichtshow mee zou je denken? Dat doe je met 180 pinnetjes in 6 verschillende kleuren. Deze kan je eenvoudig opbergen in het bijgeleverde opbergdoosje. Naast de pinnetjes heb je de handleiding met 16 voorbeelden nodig en het podium voor de lichtshow.

De inhoud

Hoe werkt het?

Vtech Magic Lights 3D werkt in de basis heel eenvoudig. Je hebt een voorbeeld van een lichtshow en met de bijgeleverde pinnetjes zet je deze in elkaar. Heb je de show nagebouwd dan kan je met een speciale combinatie vormtoetsen de lichtshow activeren.

Vtech Magic Lights 3D
Vtech Magic Lights 3D
Bijna klaar

Fenna begon met het maken van de eerste lichtshow, de appel. Een prima oefening om het plaatsen van de pinnetjes (verschillende soorten) onder de knie te krijgen. En de eerste keer de lichtshow activeren heeft meteen een magisch effect. Het is in het echt een stuk leuker dan op de onderstaande foto’s, maar dan krijg je er toch een beetje een idee bij!

Vtech Magic Lights 3D
Lichtshow

Wat vinden wij van Vtech Magic Lights 3D?

Fenna is enthousiast over haar eigen aankoop. Na de appels ging ze aan de slag met de letters. En ook die zijn goed te doen! Maar het allerleukste zijn wel de 3D creaties. En die zie je lekker niet in dit blog! We gaan namelijk niet alles verraden.

Wat we wel kunnen vertellen is dat Vtech Magic Lights 3D robuust speelgoed is. Het is stevig en een handig design. Het podium van de lichtshow kan je makkelijk open en dicht klappen en de pinnetjes bewaar je in een handige opbergdoos. Zo is het ook makkelijk om ergens mee naartoe te nemen.

Het is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud, maar is ook zeker leuk voor kinderen die dus al wat ouder zijn. Je maakt de leukste creaties met de mooiste lichtshows die leuk zijn om meerdere keren te bekijken. En ben je het wel zat maar vergeet je het podium of de lichtshow uit te zetten? Dan wordt deze automatisch voor je uitgeschakeld om batterijen te besparen. Ideaal!

Ook leuk om te lezen: Vtech Kidisecrets Selfie Music | Review

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.