Bouw en Constructie Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Marble Rush | Bouw jouw eigen knikkerbaan

Marble Rush | Bouw jouw eigen knikkerbaan 18 juni 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

VTech Marble Rush Discovery Set XS100

Wij hebben een nieuwe hobby hier thuis: knikkerbanen bouwen met Marble Rush van VTech. We kregen de VTech Marble Rush Discovery Set XS100 opgestuurd om te reviewen en we zijn er helemaal weg van. Lees onze review!

Marble Rush

Marble Rush is relatief nieuw speelgoed van VTech om knikkerbanen mee te bouwen. De knikkers rollen niet alleen, maar doen ook allerlei toffe moves. Het bestaat uit losse onderdelen. De witte vlakken vormen de onderkant. Deze kun je op verschillende manieren aan elkaar maken. Dan volgen de bouwstenen in verschillende kleuren. Deze hebben allemaal een andere functie. Sommigen zijn een stukje rechte baan, sommigen kun je gebruiken als eindstuk van een baan. En sommige stenen hebben een gat in het midden zodat de knikker daardoor heen valt. Daarnaast krijg je allerlei tussenstukken om de baan met elkaar te verbinden. Daarbij een handleiding met verschillende opzetten om een baan te maken. Uiteraard kun je ook zelf helemaal je gang gaan. De verschillende sets zijn allemaal met elkaar te combineren.

VTech Marble Rush Discovery Set XS100

Er zijn dus allerlei sets, zoals de Ultimate Set Elektronisch XL100E en de Rush Rocket Set Elektronisch M100E. Wij kregen dus de VTech Marble Rush Discovery Set XS100. Deze set bestaat uit 30 onderdelen. Er zitten drie knikkers bij. Je kunt je met deze set prima vermaken, maar het is dus ook te combineren met de andere sets.

Wij hadden nog niets van dit speelgoed, dus voor ons is dit de eerste zet. En de kinderen vinden het fantastisch. Zoals we van VTech gewend zijn is het stevig speelgoed van mooie kwaliteit. Spencer (7) en Jasmijn (5) kunnen zelf samen de verschillende bouwwerken uit het boekje maken. Ook proberen ze zelf allerlei banen te bouwen. Ze weten nu al dat ze van Sinterklaas een andere baan erbij willen. Al met al is het erg mooi speelgoed waar kinderen erg veel plezier van hebben. Een aanrader dus!

Meer VTech? Lees hier de review van de Vtech Kidisecrets Selfie Music.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.