Informatief & Tips Trends

VitaMini’s stickers sparen bij Lidl

VitaMini’s stickers sparen bij Lidl 6 september 20192 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

VitaMini's stickers

Hebben jullie ze al gespot? Bij de Lidl kun je sparen voor VitaMini’s stickers. Deze ontzettend populaire karaktertjes kon je natuurlijk al sparen als knuffeltjes, maar Lidl breidt het concept uit en er zijn nu ook stickers. Sparen jullie Bobbie Bloemkool, Priscilla Prei en hun vriendjes al?

VitaMini’s stickers

Sinds 26 augustus kun je sparen voor de stickers bij de Lidl supermarkten. De actie loopt tot en met 6 oktober. Bij elke 10 euro aan boodschappen, krijg je 4 gratis stickers. In totaal zijn er 96 verschillende stickers beschikbaar.

En er is ook een speciale reclame van op televisie! Zo vrolijk al die leuke kleurtjes en leuke VitaMini’s!

Speel- en Stickerboek

Voor bij de VitaMini’s stickers heeft Lidl ook een speciaal speel- en stickerboek ontwikkeld. Dit boek kun je kopen voor slechts 50 cent. Dat is nog eens een mooi prijsje toch?! Er staan allerlei superleuke dingen in. Dus ook al heb je nog (lang) niet alle stickers, dan is het boek alsnog leuk.

Voor de kids staan er allerlei spelletjes in, zoals een doolhof, een rebus, een zoekplaatje, een kleurplaat en nog veel meer leuks. Maar ook voor de papa’s en mama’s is het boek zeker de moeite waard. Er staan namelijk ook een heleboel leuke recepten in, uiteraard met groente en fruit. Uiteraard hebben alle VitaMini’s stickers een eigen plekje in het boek.

VitaMini's stickers

De stickers variĆ«ren van vrolijke tekeningen van de VitaMini’s tot foto’s van de echte groenten en fruit. Nog leerzaam ook dus!

Wij zijn al druk aan het sparen en de kinderen vinden zowel het boek als de stickers fantastisch.

Sparen jullie ook al de Sjeffies Kruiden van PLUS?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

2 comments

 1. Goede avond.
  Ik heb nog heel veel stickers voor het speel stickerboek van de vitamines.
  Ik heb voor de kinderen van de VB Best ik ben nog op zoek naar die boeken. Hebben jullie deze nog.
  Vast bedankt.
  Groetjes E. van den Tillaard

 2. Ik heb nog 1 sticker boek nodig hebben jullie die nog kunnen jullie er 1 opsturen naar mij in de winkel is het niet meer te koop maar wil er graag nog 1 hebben
  Hoop dat u mij kan helpen aan 1 sticker boek van de vitamines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.