Dagje uit Informatief & Tips

Uittip | Movie Park Germany

Uittip | Movie Park Germany 4 juni 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Movie Park Germany

Naast schrijven over speelgoed, geven we jullie ook graag tips over toffe uitjes waar speelgoed tot leven komt. Onlangs bezocht ik Movie Park Germany met mijn gezin. Een park waar ik jullie graag meer over vertel! Wist je trouwens al dat er onlangs een Paw Patrol deel is geopend in Movie Park Germany?

Movie Park Germany

Movie Park Germany ligt bij de Duitse plaats Bottrop, niet ver over de grens. Het park opende in 1996. Misschien ken je het nog onder de vorige naam, Warner Brothers Movie World. En je raadt het al, alles hier draait om films. Er zijn verschillende delen in het park, zoals Santa Monica Pier en Nickland. Elk deel heeft verschillende attracties en er zijn enkele shows in het park. Daarnaast kun je naar een Looney Tunes 4D film. Uiteraard zijn er ook meerdere winkels waar je een heleboel speelgoed kunt kopen!

Nog meer leuke uitjes? Ben je al in het Nijntje museum of LEGOLAND in Billund geweest?

Nickland

Movie Park Germany

Ga je met (jonge) kinderen naar Movie Park Germany? Dan is Nickland waarschijnlijk het deel waar je de meeste tijd door zult brengen. Dit deel staat geheel in het teken van de series de worden uitgezonden op Nickelodeon. Denk bijvoorbeeld aan Umizoomi, Spongebob, Teenage Mutant Ninja Turtles, Backyardigans en Jimmy Neutron. Daarnaast is er dus recent een Paw Patrol deel aan toegevoegd. Dit deel heeft de echte Paw Patrol verkeerstoren waarin je met je favoriete karakter uit de televisieserie op de foto kunt. Daarnaast is er een attractie waarbij je in auto’s langs alle figuren uit de serie gaat. Ook is er een attractie rondom Zuma. En alle hondjes staan er met hun eigen voertuig. Kinderen kunnen erin klimmen en mee spelen, echt heel erg leuk! ook is er een mooie speeltuin.

Movie Park Germany

Niet alleen in Nickland in Movie Park Germany zijn er toffe attracties voor kleine kinderen. Ook in het Santa Monica Pier deel kun je hele leuke dingen vinden voor kids. Ze kunnen bijvoorbeeld op een jetski of een brand blussen in een brandweerwagen.

Shows

Uiteraard zijn er ook shows in Movie Park Germany. Er is elke dag een parade (al vonden wij die weinig voorstellen). Daarnaast is een voorstelling buiten in het Nickland deel waar de figuren uit de bekende televisieseries een voorstelling geven. Denk bijvoorbeeld aan Spongebob, Dora the Explorer en Chase en Marshall uit Paw Patrol.

Movie Park Germany

Ook kun je zoals gezegd een film zien van Looney Tunes (in 4D). Daarnaast staan enkele figuren geregeld in het park zodat je met ze op de foto kunt.

Ons oordeel

Ik was nog nooit in Movie Park Germany geweest en was erg benieuwd hoe het zou zijn. Onze kinderen (4 en 2) zijn gek van Umizoomi en Paw Patrol en dus hadden we hoge verwachtingen van het park. En deze zijn absoluut waargemaakt. We zijn twee dagen geweest en sliepen een nachtje in een Van der Valk in de buurt. De tweede dag dat we er waren was op een maandag en dit was echt ideaal. Hartstikke rustig, dus we konden overal zo door lopen en konden zelfs meerdere keren achter elkaar in dezelfde attractie. De kinderachtbaan en de Spongebob boten waren favoriet bij onze kleintjes. Echt een aanrader het park!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.