Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Story of Seasons: A Wonderful Life | Review

Story of Seasons: A Wonderful Life | Review 16 september 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Story of Seasons A Wonderful Life

Jippie! Er is weer een nieuwe Story of Seasons. Onlangs verscheen A Wonderful Life. Eerder speelden wij Friends of Mineral Town en Pioneers of Olive Town. In het nieuwste deel ga je aan de slag in de Forgotten Valley. Dat is een rustige gemeenschap waar je vader en zijn vriend Takakura er ooit van droomden om een boerderij te runnen.

Story of Seasons: A Wonderful Life

In Story of Seasons: A Wonderful Life kun je zoals we gewend zijn van deze serie games een boerderij runnen. Je begint met weinig tot niets en steeds verder breid je je imperium uit. Je begint met een kip en wat zaadjes. Daarna is het aan jou! Je kunt geld verdienen door gewassen te planten en te verkopen. Ook kun je koken van de gewassen die je op het land verbouwt. Uiteraard zorgen de dieren ook voor belangrijke producten zoals eieren en melk.

Ondertussen kun je op onderzoek uit. Je kunt het dorpje in en van alles ontdekken. En ik raad je aan om echt ieder huisje te onderzoeken, want je kunt overal dingen vinden zoals recepten! Ook is er een mijn waar je in kunt om te graven en schatten kunt vinden. Heb je geen zaden meer? Die koop je gewoon bij de buren! En je kunt natuurlijk vissen, bevriend raken met de andere bewoners en zelfs op zoek naar een huwelijkspartner.

Wat vind ik van het spel?

Story of Seasons is mijn favoriete serie games en ik ben altijd heel blij als er weer een nieuwe game uit is. En ook deze stelt zeker niet teleur. De game is heerlijk relaxed en de bediening is makkelijk. Het wijst zich allemaal redelijk vanzelf. Ik vind het leuk dat er in deze game een mijn is waar je in kunt graven en van alles kunt vinden. Ook is het zoeken naar bijvoorbeeld recepten leuk. Het loont ook zeker om in de game met de bewoners aan te pappen. Dit geeft je allerlei voordelen. Dus geef ze cadeautjes, praat met ze. Dat loont! Ik vind ook deze game weer een feestje en ben er nog lang niet op uitgekeken!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.