Baby en Peuter Bouw en Constructie

SmartMax My First Farm Animals

SmartMax My First Farm Animals 27 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

SmartMax My First Farm Animals

Wij zijn thuis fan van SmartMax! Enige tijd geleden kregen we de SmartMax My First Farm Animals opgestuurd. Deze heeft onze dochter voor kerst gekregen. En deze set past uitstekend bij de My First Tractor Set waar we eerder een review over schreven!

SmartMax My First Farm Animals

Zoals al het toffe speelgoed van SmartMax bestaat de SmartMax My First Farm Animals set ook uit magneten. Je krijgt 4 dieren die allemaal uit een voor- en achterkant bestaan. Deze kun je aan elkaar maken door middel van een magneetstaaf. Je kunt dus ook de voorkant van het ene dier aan de achterkant van het andere dier vastmaken. Daarnaast krijg je een bal erbij die uit twee helften bestaat, uiteraard ook magneten. De ene heeft een rode bovenkant en de andere een gele. Hierop kunnen de twee kippen die er ook bij geleverd worden zitten. De ene kip is geel en de andere rood.

SmartMax My First Farm Animals

Ons oordeel

Onze kinderen zijn bijna 4 en bijna 2 en spelen al geruime tijd met de My First Tractor set. Deze is thuis erg populair. Ze vinden het allebei erg leuk om te bouwen met de magneten. Wij hebben thuis tafels met stalen poten, dus geregeld worden er allerlei bouwwerken om de tafels heen gemaakt. Die set hebben we ooit getest omdat het genomineerd was voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Maar we kregen toen (superleuk!) van SmartMax ook de SmartMax My First Farm Animals opgestuurd.

SmartMax My First Farm Animals

Deze hebben we een tijdje bewaard en onlangs dus aan onze dochter gegeven. We wisten dus dat dit speelgoed enorm in de smaak zou vallen. En dat bleek te kloppen! Ze vindt de beestjes fantastisch en vooral de kippen en eieren zijn erg populair. Ons zoontje vindt het overigens ook nog steeds erg leuk en is vooral druk met de staven. De dieren laat hij wat meer links liggen en bouwt vooral met de staven en de twee halve cirkels. Superleuk natuurlijk dat het te combineren is met de andere set. Zo kunnen de constructies nog groter en uitgebreider worden!

SmartMax My First Farm Animals

SmartMax

Zoals gezegd is SmartMax constructiespeelgoed met allemaal magneten. Het is onderdeel van hetzelfde bedrijf als SmartGames, waar wij al eerder over schreven. SmartMax speelgoed is superveilig! Alle SmartMax-onderdelen zijn dubbel gelijmd en definitief ultrasonisch gelast. Zo kan een peuter ze onmogelijk uit elkaar halen. Ook hoef je je geen zorgen te maken als je peuter of kleuter SmartMax in zijn of haar mond zou stoppen. Alle stukken zijn groter dan 3 centimeter. Het constructiespeelgoed stimuleert de hand-oogcoördinatie en fantasie van kinderen en kinderen leren er logisch door denken.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.