Games en Elektronica

RIG 300 gaming headsets: voor de jonge gamers

RIG 300 gaming headsets: voor de jonge gamers 25 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

RIG 300 gaming headsets

Hebben jullie jonge gamers in huis? Nog geen goede headset? Check dan snel deze RIG 300 gaming headsets. 

RIG 300 gaming headsets

Deze nieuwe RIG 300 gaming headsets zijn van Plantronics. Plantronics is audiopionier en marktleider in communicatietechnologie. 

Lichtgewicht

De RIG 300 gaming headsets zijn lichtgewicht, duurzaam en leveren superieur, allesomvattend geluid dat spelers een competitief voordeel kan bieden in battle royale-arena’s, aldus Plantronics. Deze nieuwste toevoeging aan de bekroonde RIG-familie bouwt voort op de kenmerkende kwaliteiten van deze lijn, zoals superieur geluid, aanpassingsmogelijkheden, comfort en duurzaamheid.

Hiermee kunnen alle spelers hun voordeel doen, of ze nu spelen op PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One of pc. De RIG 300-serie, speciaal ontworpen met jonge gamers en hun ouders in het achterhoofd, is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De headsets beschikken over een modulair, duurzaam ontwerp met open 
oorschelpen die lichtgewicht en comfortabel zijn, dus heel geschikt voor lange spelsessies. De headset helpt de gamer ook om zich bewust te blijven van zijn échte omgeving voor veiligheid en gemak. Extra functies zijn onder meer:

• SoundGuard akoestische veiligheidstechnologie die het gehoor van gamers beschermt tegen onverwachte audiopieken
• 40mm-drivers voor een meeslepende audiokwaliteit
• Volumeregeling en mute-knop in het snoer

Hoger niveau

“De nieuwe RIG 300-serie is een nieuwe bijdrage aan de missie van de RIG-familie, om ervoor te zorgen dat gamers de best mogelijke tools hebben om hun gaming naar een hoger niveau te tillen,” zegt Gregory Morquin, Category Manager, Gaming Products, Plantronics. “We hebben de RIG-lijn headsets speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat gamers meer kunnen horen, sneller kunnen reageren en langer kunnen spelen, zodat ze vaker de overwinning zullen halen.”

De adviesprijs voor de RIG 300 gaming headsets is 39.99. 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.