Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Race door de kamer met Slammin’ Racers

Race door de kamer met Slammin’ Racers 1 november 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Slammin' Racers

Ouders van stoere kids opgelet! Zijn jullie al bekend met de Slammin’ Racers? Dit zijn racewagens met een grote stevige ramknop, ontworpen voor het actieve kind. Met elke ram op de knap vliegt de racewagen gelijk ver weg. Hoe cool klinkt dat?!

Slamming’ Racers

Slammin' Racers

Deze auto’s zijn van het bekende merk Little Tikes. En je hoeft niet zachtzinnig te zijn met deze racers. Ze kunnen wel tegen een stootje. Deze auto’s met slagkracht schieten meer dan 5 meter vooruit per slag. Het robuuste en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je kleintje altijd klaar is om te racen.

De Slammin’ Racers lijn bestaat uit drie verschillende producten: de losse racewagens, de Slammin’ Racers Stunt Jump en de Slammin’ Racers Scrapyard Derby.

De Slammin’ Racers Stunt Jump heeft een schans, pylonen en wegblokkades om je eigen stunt Jump mee samen te stellen (inclusief wagen). Voeg bochten en schansen toe aan je race met de Slammin’ Racers Scrapyard Derby. Deze speelset bevat bochten, een schans, een verplaatsbare laadarm en meer (inclusief wagen). Dus vooral niet voorzichtig, maar geef de auto een flinke klap en laat het ver weg vliegen!

Product specificaties

  • Racet meer dan 5 meter per ram op de knop
  • Grote, stevige ramknop, ontworpen voor het actieve kind.
  • Gestroomlijnd wagenontwerp en realistische geluiden
  • 3 verschillende coole racewagens worden afzonderlijk verkocht
  • Werkt met al het Slammin’ Racers-speelgoed.

Slammin' Racers

Adviesprijzen

  • Losse racewagens: € 14.99
  • Stunt Jump: € 27.99
  • Scrapyard Derby: € 49.99


Vond je dit leuk om te lezen? Lees hier alles over stoere Tonka auto’s en vrachtwagens

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.