Buitenspeelgoed Speelfiguren en Voertuigen

De stoerste Tonka auto’s en vrachtwagens

De stoerste Tonka auto’s en vrachtwagens 2 juni 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Tonka auto's

Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van de Tonka auto’s en vrachtwagens. Ontzettend leuk voor stoere jongens en meisjes die graag spelen met auto’s en vrachtwagens. De Tonka auto’s zijn ook uitermate goed geschikt als buitenspeelgoed. Ze gaan namelijk een leven lang mee!

Tonka voertuigen – kwaliteit en duurzaamheid

Tonka auto'sKwaliteit en duurzaamheid dat is waar het merk Tonka voor staat. De voertuigen in het assortiment zijn de meest bekende producten van Tonka en bestaan al tientallen jaren. Het is kwalitatief goed buitenspeelgoed wat een leven lang mee gaat. Je hebt diverse voertuigen waar onder bijvoorbeeld de Steel Bulldozer. Met de Steel Bulldozer transporteer je kilo’s zand en met de Front End Loader strijk je alles weer glad. Maar je hebt ook de Tonka Tinys, alle favoriete Tonka voertuigen zijn verkrijgbaar in miniatuurvorm.

De Tonka Steel Collection

De Tonka Steel collectie bestaat uit een breed assortiment aan voertuigen voor kinderen vanaf 3 jaar oud. De voertuigen zijn gebouwd met aandacht voor detail en laten alle kinderen kennis maken met echte bouw- en sloopwerkzaamheden. Zo vind je in deze collectie bulldozers, cementmixers, 4×4 trucks en nog veel meer!

Tonka auto's

Voor de zwaarste bouwprojecten gebruik je de Steel Tonka Front End Loader. Rijd de lader op en neer om vuil, zand of stenen te vervoeren naar een andere locatie. Stenen kan je tevens vervoeren met de Steel Tonka Quarry Dump Truck. Deze truck is speciaal gebouwd om tussen de diepste steengroeven te rijden om de klus te klaren. Maar voor het zware werk heb je misschien wel de Tonka Steel Excavator nodig, deze zware graafmachine kan graven en dumpen.

Tonka Tinys

Speel je liever met wat kleine Tonka voertuigen? Dan is de Tonka Tinys collectie iets voor jou. Alle Tonka voertuigen zijn namelijk te verkrijgen in miniatuurvorm. Elke Tonka Tiny verpakking bestaat uit een garage met voertuig. Welk voertuig je krijg blijft een verrassing totdat je de garage hebt geopend. En alle garages kan je aan elkaar verbinden, zo maak je je eigen wagenpark. De diverse speelsets die beschikbaar zijn maken het spelen met de Tiny-voertuigen nog leuker!

Hebben jullie al Tonka auto’s en/of vrachtwagens in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.