Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

SES Creative Slijmlab: wanneer zelf slijm maken niet lukt!

SES Creative Slijmlab: wanneer zelf slijm maken niet lukt! 31 mei 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Slijmlab SES Creative

Je hebt de slijm trend vast voorbij zien komen. Met diverse huishoudelijke producten kan je zelf slijm maken. Op o.a. Youtube zijn ontzettend veel filmpjes te vinden over dit fenomeen. Maar mocht je nou helemaal geen zin hebben om zelf slijm te maken, dan heeft SES Creative de oplossing. Met het nieuwe SES Creative slijmlab maakt SES Creative slijm maken een stuk eenvoudiger!

Veilig slijm maken met SES Creative slijmlab

SES Creative slijmlabIn de media komen diverse artikelen voorbij over de ingrediënten die gebruikt worden in de DIY (do it yourself) slijm filmpjes en artikelen. Dit inspireerde SES Creative om een slijmlab-set op de markt te brengen waarbij veiligheid voorop staat! Alle ingrediënten in de set zijn veilig voor kinderen en vormen geen gezondheidsrisico. En het slijm maken is ook nog eens heel makkelijk. Maak je gebruik van andere ingrediënten dan is het altijd nog maar de vraag of het allemaal wel gaat lukken. Met de slijmlab-set is succes gegarandeerd!

Hoe werkt de slijmlab-set?

Met de slijmlab-set van SES Creative kan je twee soorten slijm maken. Wil je slijm dat glad en glibberig is of ga je liever voor wat dikker slijm met een kneedbare textuur? De keuze is aan jou. Net als de kleurkeuze, je kunt zelf kiezen of je blauw, geel of groen slijm wilt maken. En als extraatje kan je er ook nog eens glitter aan toevoegen. Heb je de keuze gemaakt, dan kan je aan de slag. Bij de slijmlab-set krijg je een uitgebreide handleiding, zodat je precies weet wat je moet doen. In de slijmlab-set vind je de volgende producten:

  • 2 soorten slijmpoeder
  • een maatbeker
  • 2 roerstokjes
  • 2 pipetjes
  • blauwe en gele kleurstof
  • glitter
  • 3 potjes met deksel
  • handleiding
Slijmlab Inhoud
De inhoud van het SES Creative slijmlab pakket.

Het is dus eigenlijk een kwestie van de set in huis halen. Je bestelt de SES Creative slijmlab-set eenvoudig online of je haalt de set in de winkel. En voor de kinderen is er één garantie: heel veel slijmerig speelplezier!

Hebben jullie kinderen al eens slijm gemaakt?

Ook leuk om te lezen: Ik leer met SES Creative – creativiteit kun je stimuleren

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.