Poppen en Knuffels Reviews Speelfiguren en Voertuigen Trends

Pop Pop Hair Surprise 3-in-1

Pop Pop Hair Surprise 3-in-1 15 december 2019Leave a comment

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

Pop Pop Hair Surprise 3-in-1

Wij mochten thuis de Pop Pop Hair Surprise met 3-in-1 Pop-diertjes testen. Het ziet eruit als een grote kleurige haarborstel; maar binnenin verbergt de Pop Pop Hair Surprise veel verrassingen. Een korte samenvatting; vrolijke kleuren met in ieder geval veel roze, een grote glitter bril en cadeautjes uitpakken. Conclusie: twee zeer gelukkige meisjes.

Pop Pop Hair Surprise met 3-in-1 Pop-diertjes

Het merk Pop Pop Hair Surprise komt van het bedrijf MGA Entertainment. Zij zijn ook de eigenaren van merken zoals L.O.L. Surprise, Num Noms en Bratz. Waar je bij L.O.L. schattige figuurtjes kunt verzamelen, kun je met de Pop Pop Hair Surprise meer.

Wat kun je er mee?

Het begint dus bij de Pop- borstel. Als je het hoofd openklapt, komt er een zakje uit. En dat zakje kun je alleen openmaken met water. Als je het handvat van de Pop Pop Hair Surprise los draait, komt er een waterverstuiver tevoorschijn. Die kun je gebruiken. En inderdaad na een aantal keer sprayen, floept het pakketje open.

Dan komt Pop-roller tevoorschijn; een soort van harig rondje. Als je het haar afwikkelt en de roller openmaakt, zie je eindelijk het Pop-haardiertje. In totaal zijn er 12 pop-diertjes die je kunt verzamelen. Naast het diertje, zijn er nog wat cadeautjes. Zo krijg je ook elastiekjes en speldjes erbij, maar die vond ik niet zo makkelijk in gebruik.

Het Pop-diertje heeft lang haar. Dat kun je met de borstel borstelen. Er zit ook een elastiekje aan het beestje zodat je het in je eigen haar kunt vastmaken. Daarnaast kun je het diertje gebruiken als potlootdopje.

Wat vinden wij ervan?

De Pop Pop Hair Surprise heeft alles in huis wat de meeste kleine meisjes leuk vinden. Mooie kleuren, lange haren en (natuurlijk) glitter. Het is een schattig, aaibaar diertje. Je kunt de haren borstelen en versieren met vlechtjes en speldjes. Maar het allerleukste vonden de meiden om het Pop-diertje in de haren te doen. Ik heb hem ook nog mooi gevlochten en inmiddels moet hij eigenlijk elke ochtend in het haar van Vayèn. Laurie haar haar is nog niet stevig genoeg, dus zij neemt er genoegen mee om het haar van het beestje te borstelen.

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.