Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends Verlopen winacties

L.O.L. Surprise #Glamlife

L.O.L. Surprise #Glamlife 29 november 201916 Comments

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

L.O.L SURPRISE #GLAMLIFE

Het voelde als een waas van gegil en opgewonden getetter en ik zag rode wangen van inspanning. Vayèn (6) en ik hebben zojuist ruim twee uur(!) kaartjes uitgepakt, op volgorde gelegd en in de verzamelmap geschoven. Onder luid gejuich van Vayèn die alle kaartjes uitvoerig bekeek en becommentarieerde met oeh’s en ah’s en ‘oooooh wat schattig!’ Het was één groot feest om een groot deel van de 193 verzamelkaarten van de L.O.L. Surprise #glamlife uit te pakken. En wat het nog het allerleukste is, we mogen nog een startpakket uitdelen met daarbij een boosterbox. Daarin zitten nog eens 24 pakjes kaarten om je verzamelboek te vullen.

Wat is L.O.L. Surprise #Glamlife?

Veel van jullie hebben – net zoals ik – vroeger vast fanatiek flippo’s of pokémon-kaarten gespaard. De L.O.L Surprise #Glamlife is de moderne variant daarvan. In de starterset zit een verzamelmap met daarin drie zakjes. Elk zakje bevat zes kaarten. Ook krijg je twee zakjes Limited Edition kaarten.

In totaal bevat de collectie van Panini 193 ‘super glam trading cards’ die je kunt verzamelen. De plaatjes zijn dan weer onder te verdelen in Pop Glitter kaarten, Neon Bright kaarten, Magic Move kaarten en Fantastic Plastic kaarten. Die laatste zijn deels doorzichtig en kan je gebruiken om de L.O.L doll kaarten aan te kleden.

Alle L.O.L. poppen van de series komen terug op de kaarten. Wat het leuke is, is dat je meer kan doen alleen verzamelen. Zo vormen zo’n dertig kaarten samen een B. B. Battle; een kaartspel om samen met vriendinnetjes te spelen. Het is een soort van ‘steen, papier, schaar’- spel. Daarnaast bevatten sommige kaarten geheime boodschappen waar je een puzzel mee kan oplossen.

Wat maakt het zo leuk?

Natuurlijk de vrolijke kleuren, glitters en schattige figuurtjes. Maar Vayèn was vooral enthousiast over de geheime boodschappen op de achterkant van de kaarten. Ook de Magic Move kaarten waren populair want als je die kaarten beweegt, verandert het plaatje.

Meer L.O.L Surprise? Check deze blog over OMG Swag.

Ik vond het vooral leuk om samen met Vayèn alles uit te zoeken en een plekje voor de kaarten te vinden. We zijn er echt heel lang zoet mee geweest. Nu nog op zoek naar andere spaarders, want we hebben een dikke stapel dubbele kaartjes en willen het album natuurlijk wel compleet maken. Kan hij daarna mooi in de la bij het flippo- en Pokémonalbum.

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

16 comments

  1. Hier zou Mila zo blij mee zijn, dit is haar droom cadeau! Als grote zus van 1 zusje (3 jaar) en 2 broertjes (3 mnd) heeft ze dit ook wel verdiend. Ze helpt mama echt super goed!

  2. Zou echt gaaf zijn voor haar kerstkado. Ze krijgt ook wat lol surprise voor Kerstmis. Dus deze verzameling hoort dan echt erbij. Ze zal echt helemaal in de wolken zijn.

  1. Geweldig wat leuk ik weet nog hoe blij mijn meisjes waren met hun filpo boek nu zou deze leuke spaaractie geweldig zijn voor mijn kleindochter Emily

 1. Ik wil hem graag winnen voor voor voedselbank vriendinnetje! Ze is een lieve mama met een prachtige dochter jaily het klikt tussen ons van begin af aan en toevallig heet mijn zoontje jaily aleen door de weinig middelen die ze heeft voelt ze zich schuldig naar haar dochtertje en zij is helemaal verliefd op LOL dus als ik het win zal ik het aan haar dochtertje geven omdat mama een gelukkig kind verdiend en het kind een leuke Verrassing

 2. Wat een leuke aktie,kleindochter spaart tot nu toe nog geen plaatjes,maar dit zou een mooi begin zijn..en ja straks in de la naast de Pokémon van grote broer.

 3. Het dochtertje van mijn vriendin is dol op alles van L.O.L. en verzamelen. Dit zal ze geweldig vinden. Ze is binnenkort jarig, dan weet ik wel een leuk cadeau ?

 4. Dit zal onze dochter Sophie (6) geweldig vinden. ? Ze verdient een cadeau helemaal voor zichzelf. (middelste van drie kids) Maar wat ze later kan ruilen met haar vriendinnen. We zijn er nog niet in geslaagd om een echt leuk Sint cadeau voor haar te kopen. Dit zou ze fantastisch vinden! ??

 5. Heel graag zou ik mee willen doen voor mijn kleindochter, zij is DOL op LOL. Ik heb alleen geen facebook , twitter en instagram (priveredenen)Volg wel bloglovin.
  Dit zou een prachtig cadeau zijn voor onder de Kerstboom.

 6. Oh wooowww wat een leuke actie zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje mee voor mijn oudste dochter want ze is echt HE-LE-MAAL gek op alles van lol…. Ps we liken je op facebook (jolijn koolske) en volgen je op instagram (Jolijnjolijn18)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.