Games en Elektronica

Pikmin 3 Deluxe komt dit najaar naar de Nintendo Switch

Pikmin 3 Deluxe komt dit najaar naar de Nintendo Switch 7 augustus 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pikmin 3 Deluxe

Er is een nieuw spel aangekondigd voor de Nintendo Switch: Pikmin 3 Deluxe. Diep in de ruimte bevindt zich een mysterieuze maar merkwaardig vertrouwde wereld, vol schattige wezentjes, geheimen en speelplezier. Op 30 oktober verschijnt Pikmin 3 Deluxe op de Nintendo Switch. Vandaag vertellen we je alvast over dit spel!

Pikmin 3 Deluxe

Pikmin 3 verscheen voor het eerst op de Wii U en maakt nu de sprong naar de Nintendo Switch met nieuwe content, meer opties om met andere spelers samen te werken en diverse instellingen die de drempel voor nieuwkomers verlagen.

Pikmin 3 Deluxe is niet zomaar een avontuur. In deze game voer je het bevel over een crew van drie verkenners en een leger schattige Pikmin, waarmee je reusachtige, insectachtige wezens moet verslaan en puzzels moet kraken om te overleven. Nadat je bent neergestort op een vreemde planeet, verken je weelderige omgevingen. Je komt bijvoorbeeld langs de besneeuwde Distant Tundra, de Twilight River en de Garden of Hope, allemaal wemelend van de wonderlijke en formidabele levensvormen.

Extra’s en verbeteringen

Pikmin 3 Deluxe levert een schat aan extra’s en verbeteringen, inclusief de mogelijkheid om het hele verhaal samenwerkend met een vriend te spelen. Ook zijn er nieuwe zijmissies die je ook samenwerkend kunt voltooien, en alle Mission-stages die als DLC voor de originele game verschenen. Met nieuwe moeilijkheidsniveaus, lock-on-targeting, optionele hints en de keuze om de game op een wat relaxter tempo te spelen, is het makkelijker dan ooit om als nieuwkomer aan Pikmin te beginnen, de prachtige omgevingen in de game te bewonderen en van de unieke gameplay te genieten.

Pikmin 3 Deluxe

Ook leuk om te lezen: Alles over Fall Guys: Ultimate Knockout

Coole functies uit de originele game keren ook terug in Pikmin 3 Deluxe. Denk dan aan de in-game camera waarmee spelers vanuit hun minuscule perspectief foto’s van de weelderige omgevingen en wonderlijke wezens kunnen maken.

Allerlei soorten Pikmin

Met diverse soorten Pikmin om te ontdekken en aan te sturen, kun je elk object op je pad overwinnen. Pikmin van verschillende kleuren kunnen je op verschillende manieren helpen met hun eigen krachten en eigenschappen. Zo kunnen blauwe Pikmin bijvoorbeeld onder water ademen. Daardoor kun je er voorwerpen mee pakken die andere Pikmin niet kunnen bereiken. Roze Pikmin kunnen hun vleugels uitslaan om over gaten te vliegen. Als speler moet je de Pikmin strategisch aansturen, de juiste Pikmin voor elke taak selecteren en slim tussen captains wisselen om elke klus te klaren.

Pikmin 3 Deluxe

Voor ervaren Pikmin-spelers die hun vaardigheden wel eens in wat nieuwe uitdagingen willen beproeven, biedt Pikmin 3 Deluxe nieuwe zijmissies waarin Olimar en Louie planeet PNF-404 verkennen. Spelers kunnen het ook direct tegen elkaar opnemen en elkaar met Pikmin bekogelen in Bingo Battle.

Pikmin 3 Deluxe

Verzamel een groot team van kleine Pikmin om een gigantisch avontuur te beleven! Pikmin 3 Deluxe verschijnt op 30 oktober voor de Nintendo Switch. De digitale versie is al te koop in de eShop. Deze kun je wel pas vanaf de lancering spelen.

Meer Nintendo Switch? Speel je al het ontzettend populaire Animal Crossing?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.