Games en Elektronica Trends

Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout 14 augustus 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Fall Guys Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout is dé gamehit van dit moment. Deze Battle Royale is op 4 augustus uitgekomen op PC en PS4 en al meer dan 2 miljoen keer (!) verkocht. Ontzettend populair dus. En dat is geheel terecht, vind ik!!

Fall Guys

Fall Guys is van uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar Mediatonic. Het is een zogenoemde Battle Royale. Dat is een genre spel waarbij spelers moeten zorgen dat ze als laatste overblijven. Een bekende in dit genre is natuurlijk Fortnite.

Fall Guys begin je met in totaal 60 spelers. Je bent allemaal een soort boontje en je kunt de allercoolste outfits aantrekken (die moet je wel eerst verdienen). Het spel is ontzettend vrolijk en fleurig qua look. De 60 spelers moeten allerlei rondes door. Elke ronde is een parcours vol obstakels of een ander spel. Elke ronde vallen er ook spelers af. Uiteindelijk blijft er één iemand over die de winnaar is en de kroon wint.

Fall Guys Ultimate Knockout

Ongekend populair

Wat ik dus zelf zo leuk vind; Fall Guys is van een relatief klein bedrijf. En het is in korte tijd ontzettend populair geworden. Zo populair dat de servers het niet aankonden. Het bedrijf werkt echter heel hard eraan om alles goed mogelijk te laten verlopen en heeft de capaciteit flink opgekrikt! Ook is er al een nieuw level toegevoegd.

Fall Guys Ultimate Knockout

Wat vinden wij van het spel?

Ik vind het spel helemaal geweldig. Ja, de servers liggen er wel eens uit, maar ik kan me voorstellen dat het bedrijf niet dit enorme succes niet had verwacht. Het spel ziet er fantastisch uit qua vormgeving en het is gewoon ontzettend verslavend. En soms ook gekmakend, als je weer eens (net) verliest. Ik speel het spel zelf op mijn laptop en heb het via Steam gekocht. Ik vind het ook tof dat naarmate je meer speelt, je steeds meer leuke outfits kunt kopen voor jouw poppetje. En ze hebben echt de meest gave dingen bedacht. Zo origineel!! Love this game.

Fall Guys Ultimate Knockout

Nog meer Fall Guys-spelers onder onze lezers?

Ook leuk om te lezen: Pikmin 3 Deluxe voor de Nintendo Switch

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.