Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Spellen en Puzzels

Pick-Up Pete | Stapel stoeltjes op een auto

Pick-Up Pete | Stapel stoeltjes op een auto 27 september 20201 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pick-Up Pete

Spelletjes zijn altijd goed! Wij mochten thuis Pick-Up Pete van Big On Toy Innovation testen. Een heerlijk spel voor (jonge) kinderen. Vandaag lees je onze bevindingen.

Pick-Up Pete

In het spel rijdt Pete (je raadt het al… een pick-up ;-)) rondjes. Je kunt het spel met 2 tot 4 spelers spelen. Het spel wordt aangeraden voor kinderen van 4 jaar en ouder. Iedere speler krijgt zes stoeltjes in een bepaalde kleur. Daarna zet je het autootje aan en dan gaat het dus rondrijden. Zet om de beurt een stoeltje achterin de pick-up. Ben jij als eerste jouw stoeltjes kwijt? Dan heb je gewonnen!

Pick-Up Pete

Wat vonden wij van het spel?

Wij hebben Pick-Up Pete gespeeld met Spencer en Jasmijn. Zij zijn 5 en 3 jaar oud. Ze zijn gek op spelletjes met een spannend element en een auto die rondrijdt vonden ze ontzettend cool. De spelregels zijn hartstikke simpel en dus goed te begrijpen, ook voor onze jongste.

Pick-Up Pete

We kunnen niet anders zeggen dan dat het een ontzettend leuk spel is. De kinderen hebben er heel erg veel plezier mee en stapelen een eind raak. Ze kunnen het ook met z’n tweetjes spelen, dus dat maakt het extra leuk. Overigens speelt Spencer het ook geregeld alleen, dan probeert hij zelf zoveel mogelijk stoelen te stapelen.

Pick-Up Pete

Overigens spelen onze kinderen ├╝berhaupt vaak met de auto, niet alleen om Pick-Up Pete zelf te spelen. Ze gebruiken de auto ook bij bijvoorbeeld Playmobil 123 of Duplo als taxi voor de poppetjes. Ook de stoeltjes worden als meubilair gebruikt in bijvoorbeeld het poppenhuis. Grappig hoe een spel niet alleen leuk is als spel op zich, maar meerdere functies kan hebben. Heb je jonge kinderen thuis en zoek je een leuk spel? Dan is Pick-Up Pete absoluut een aanrader!!

Pick-Up Pete

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.