Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Geef Oma een Kus, een hilarisch kaartspel

Geef Oma een Kus, een hilarisch kaartspel 26 september 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef Oma een kus - Identity Games

Heb jij zin in een grappig kaartspel dat eindigt met een natte zoen? Zet dan Geef Oma een Kus van Identity Games maar snel op je verlanglijstje! Dit nieuwe spel, dat vanaf 1 oktober 2020 verkrijgbaar is, zorgt voor een hoop hilariteit en lekker veel natte kussen van oma!

Geef Oma een Kus

Ken je dat? Je gaat bij je oma op bezoek en krijgt bij binnenkomst een kus, een natte kleffe kus? Oké, door COVID-19 behoort dit misschien wel tot de verleden tijd, maar Identity Games brengt de natte kus van oma terug in het hilarische kaartspel Geef Oma een Kus!

Geef Oma een kus - kaartspel

In het spel Geef Oma een Kus draait alles om 55 speelkaarten en de kus van oma. De 55 speelkaarten bevatten allemaal een prestatie die oma steeds trotser maakt. Je vertelt bijvoorbeeld dat je een goals hebt gescoord met voetbal of dat je geld hebt ingezameld voor giraffen met hoogtevrees. Elke prestatie geeft aan hoeveel stappen je het fiche op het speelbord moet verplaatsen.

Het speelbord

Diegene die oma het meest trots maakt en als eerste het einde van het speelbord bereikt ontvangt een dikke zoen in de vorm van een lipafdruk op het gezicht. De speler die als eerste drie lipafdrukken op zijn of haar gezicht heeft verliest het spel. De kus wordt geplaatst met de ‘kussende oma stempel’ en het bijgeleverde rode schminkpotlood.

Geef Oma een kus - Identity Games

Geef Oma een Kus is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar oud. Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 5 spelers en het duurt gemiddeld 20 minuten per spel.

Ook leuk om te lezen: Het Poepspel van Identity Games

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.