Games en Elektronica

Herfst-update van Animal Crossing: pompoenen en Halloween!

Herfst-update van Animal Crossing: pompoenen en Halloween! 25 september 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

HERFST-UPDATE VAN ANIMAL CROSSING (3)

De herfst is gearriveerd in Animal Crossing: New Horizons! Eikels en dennenappels vallen uit de bomen, wachtend om gebruikt te worden voor nieuwe doe-het-zelfplannen. Maar er is meer content onderweg. Op 30 september verschijnt een gratis herfst-update voor Animal Crossing: New Horizons, verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Deze geeft het seizoen een griezelig randje geeft met Halloween-kostuums, nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor personages, nieuwe doe-het-zelfprojecten en festiviteiten.

Herfst-update van Animal Crossing

Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe elementen:

  • Groeiende pompoenen – Pompoenzaadjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij Leif of in oktober bij Nooks Hoek. Zodra de pompoenen volgroeid zijn, kun je ze oogsten om ze voor pompoengebaseerde doe-het-zelfprojecten te gebruiken.
  • Halloween-voorbereidingen – Pompoenen zijn nog maar het begin van de komende Halloween-festiviteiten. Nu het Halloween-feest in zicht komt, kunnen spelers alvast beginnen snoep te verzamelen. In oktober kunnen spelers ook kostuums aanschaffen, zoals een heksenjurk of mummiepak, in de winkel van de Able-zusjes. Bodypaint en gekleurde contactlenzen zijn verkrijgbaar tegen betaling van Nook-miles. Andere bewoners kunnen spelers ook doe-het-zelfplannen met Halloween-thema geven.
HERFST-UPDATE VAN ANIMAL CROSSING (3)
  • Vier het Halloweenfeest – Wanneer Halloweenavond op 31 oktober om 17 uur is begonnen, zullen de bewoners zich verzamelen op het plein dat is versierd met allerlei Halloween-decoraties. Spelers krijgen ook bezoek van een mysterieuze gast: “Jack, de tsaar van Halloween.” Spelers kunnen Jack lolly’s en snoep geven om griezelige in-game-beloningen te verdienen. Door ook hun buren snoep te geven, voorkomen spelers dat ze door hen worden gefopt. Spelers kunnen ook een paar nieuwe reacties leren om hun angstige gevoelens mee uit te drukken.
  • Lijst met favoriete dromen – Afgelopen zomer werd voor spelers de mogelijkheid geïntroduceerd om een dutje te doen en in hun dromen andere eilanden te bezoeken. Nu kunnen spelers ook een lijst maken van favoriete eilanden om in hun dromen te bezoeken, waardoor het makkelijker is ernaar terug te keren.
HERFST-UPDATE VAN ANIMAL CROSSING (3)

De volgende update voor Animal Crossing: New Horizons arriveert eind november.

Wij kijken uit naar de herfst-update vanAnimal Crossing. Jullie ook!?

HERFST-UPDATE VAN ANIMAL CROSSING (3)

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.