Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

De nieuwste Nintendo Switch spellen

De nieuwste Nintendo Switch spellen 17 maart 202014 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch

Wij houden jullie graag op de hoogte van het laatste nieuws! Zo vertellen we jullie ook graag meer over de nieuwste spellen voor op de Nintendo Switch! En we mogen namens Nintendo nog iets leuks verloten onder onze lezers. Lees je mee?

Wat is de Nintendo Switch?

Mocht je de Nintendo Switch nog niet kennen, dan leggen we het even in het kort uit! De Nintendo Switch is een spelcomputer voor zowel thuisgebruik, maar ook voor onderweg. Naast de Nintendo Switch heb je ook nog de Nintendo Switch Lite, goedkoper maar met net wat minder functies. Maar wat ons betreft allebei superleuk!

Nintendo Switch Console

De nieuwste Nintendo Switch spellen

De Nintendo Switch is al sinds 2017 op de markt, dus inmiddels zijn er al heel veel spellen te koop. Wij hebben er een aantal getest, lees hier onze reviews! Maar voor nu gaan we het hebben over de nieuwste spellen!

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Sinds vorige week kunnen alle Pokémon fans aan de slag als reddingsteam! In het spel Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX word je zelf een Pokemon en stel je een team samen om de wereld te redden van de Mystery Dungeons. Welke Pokémon word jij? Mijn favoriet is Charmander!

Ring Fit Adventure

Al wat langer te koop, maar zeker het bespreken waard: Ring Fit Adventure! Bij dit spel krijg je de zogenaamde Ring-Con. Doe je beenband om en beleef een avontuur vol fitnessoefeningen. Ontdek een kleurrijke fantasiewereld en versla de draak. Ring Fit Adventure is een fitness- en videogame in één. Jog door grasvlakten, voer oefeningen uit om vijanden aan te vallen of pak je rust met wat yogaposes!

Luigi’s Mansion 3

Ben jij minder bang dan Luigi? Dat is mooi! Dan kan je angshaas Luigi helpen op een missie om Mario en zijn vrienden te redden in het spel Luigi’s Mansion 3. Samen met een vriend kan je alle verdiepingen van het griezelhotel afstruinen, waarbij jullie samen tegen spoken vechten en puzzels oplossen.

Animal Crossing: New Horizons

En tot slot! Nog niet in de winkel, maar je hoeft nog slechts twee dagen geduld te hebben. Vanaf 20 maart 2020 ligt het spel Animal Crossing: New Horizons in de winkels. In dit spel staat je een nieuw en zorgeloos leven te wachten op je eigen onbewoonde eiland. Maak nieuwe vrienden en ontdek wat het eiland je te bieden heeft. Hoe leuk zijn de nieuwste spellen voor de Nintendo Switch? Wij zijn enthousiast!

Wist je al dat er zelfs een speciale Nintendo Switch editie van Animal Crossing: New Horizons wordt uitgebracht? Je leest er hier meer over!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

14 comments

 1. Dit is nog eens een super mooie goodiebag. Geweldig mooi, hier doet natuurlijk iedereen aan mee. En groot gelijk. Mariospellen blijven leuk maar ook de nieuwe zijn leuk om uit te vogelen.

 2. Het beste vriendje van mijn dochter is dol op super Mario. We beeldbellen nu regelmatig met hem. Maar het zou ook leuk zijn om een kadootje bij hem aan de deur te mogen hangen.

 3. Super Mario is hier nog steeds de grote favoriet.
  Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon.
  Ik heb om privéredenen geen Soc. Media, maar volg wel Bloglovin.
  Heel graag maak ik een kansje.

  Ik wens iedereen veel sterkte en gezondheid in deze bizarre tijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.