Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons editie

Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons editie 5 februari 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nintendo Switch Animal Crossing New Horizons

Er komt een nieuwe editie van de Nintendo Switch aan! Hiervoor moeten we nog even geduld hebben, vanaf 20 maart 2020 is de Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons editie beschikbaar! We vertellen je er alles over.

De Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons editie

Jawel, Nintendo komt met een hele nieuwe Nintendo Switch-bundel! Deze bundel bevat alles wat je nodig hebt voor je nieuwe eilandleven: een Nintendo Switch systeem, een houder, twee Joy-Con controllers en de bijbehorende polsbandjes. En deze hele bundel is in een speciaal eilandthema en bevat een downloadcode voor Animal Crossing: New Horizons! En om het compleet te maken zijn er ook nog 2 etuis in een speciaal thema verkrijgbaar. Zo kan je in stijl vertrekken naar het eilandparadijs. Bekijk de bundel in de onderstaande video:

Zoals je kunt zien heeft de nieuwste editie een nieuw uiterlijk gebaseerd op het nieuwe spel. Prachtige pastelgroene en blauwe Joy-Con controllers en een witte Nintendo Switch-houder versierd met afbeeldingen van de beroemde personages Tom Nook en de broertjes Timmy & Tommy.

Animal Crossing: New Horizons

En bij de nieuwste Nintendo Switch zit ook een downloadcode voor het nieuwe spel. In het spel Animal Crossing: New Horizons vertrekken spelers met het speciale Eilandleven-pakket van Nook naar een onbewoond eiland. Eenmaal aangekomen is het tijd om aan het werk te gaan en een nieuw en onbezorgd leven op te bouwen. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen huis inrichten en versieren!

Animal Crossing New Horizons

Ook leuk om te lezen: Boerderijleven op de Nintendo Switch

Verzamel grondstoffen en maak je eigen gereedschap of meubilair. En houd je van tuinieren? Leg dan je eigen tuintje aan. Bouw jouw droomhuis en geniet van het eilandleven in het nieuwe spel Animal Crossing: New Horizons. Word vrienden met nieuwe bewoners en ontdek het eiland. We hebben de leukste kenmerken van het spel voor je op een rijtje gezet:

  • CreĆ«er je eigen wereld door je eigen personage en droomhuis te maken.
  • Ga aan de slag met het nieuwe craftingsysteem: ga op zoek naar materialen op het eiland om van alles te bouwen.
  • Geniet van rustgevende activiteiten zoals vissen, versieren, personages leren kennen en nog veel meer.
  • Je woont met maximaal 8 spelers op het eiland, vier bewoners van hetzelfde eiland kunnen tegelijkertijd op hetzelfde systeem spelen.
  • Via de online of lokale draadloze verbinding kunnen in de multiplayerstand tot wel 8 spelers op het eiland wonen.
Animal Crossing New Horizons

Waar en wanneer verkrijgbaar?

Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch, de nieuwste Nintendo Switch editie en de speciale etuis zijn vanaf 20 maart in Europa verkrijgbaar! Wil je alleen het spel kopen en niet de complete bundel? Dan kan je deze alvast reserveren op de website van Bol.com

Nintendo Switch Animal Crossing New Horizons
Gaan jullie Animal Crossing: New Horizons in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.