Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Nijntjes voorleesfeest – 65 jaar nijntje

Nijntjes voorleesfeest – 65 jaar nijntje 4 februari 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

nijntjes voorleesfeest

Hieperdepiep hoera! Nijntje is jarig. In 1955 verscheen het eerste nijntje-boek en dat betekent dat nijntje inmiddels 65 jaar bestaat. Deze bijzondere gelegenheid wordt het hele jaar door gevierd met feestelijke activiteiten en exclusieve producten. Zo ook: nijntjes voorleesfeest.

nijntjes voorleesfeest

Nijntjes voorleesfeest

En dit feestjaar begint met de uitgave van de nieuwe verzamelbundel ‘nijntjes voorleesfeest’. Voor het allereerst worden originele nijntje-verhalen gebundeld in een dik voorleesboek. De bundel bevat vijf klassiekers: nijntje in de dierentuin, het feest van nijntje, nijntje op school, nijntje huilt en koningin nijntje. Wij kregen het boek opgestuurd en mochten het testen.

nijntjes voorleesfeest

Wat vinden wij van het boek?

Onze kinderen zijn 5 en bijna 3. Allebei zijn ze opgegroeid met nijntje en ik heb heel wat nijntje boekjes voorgelezen de afgelopen jaren. Ook zijn we al vrij vaak naar het nijntje museum geweest. Vooral onze dochter vindt de verhaaltjes nog erg leuk en leeft helemaal mee met nijntje. We waren dan ook erg blij dat we dit boek opgestuurd kregen.

nijntjes voorleesfeest

Het is echt een prachtig dik boek met harde kaft. Het boek telt 144 pagina’s en zoals gezegd staan er dus vijf verhalen in. Absoluut een mooie toevoeging voor in de boekenkast van de kids. Zelf ga ik dit boek zeker een keer cadeau doen bijvoorbeeld als kraamcadeau of een keer bij een 1e verjaardag. We zijn erg benieuwd welke nijntje producten er dit jaar nog meer verschijnen. Dit is zeker een goed en veelbelovend begin. Ben je op zoek naar een mooi cadeau en een waardevolle toevoeging aan de boekencollectie van jouw kind(eren)? Dan is dit boek zeker een aanrader. Het is trouwens te koop voor een mooie prijs: 15,95.

nijntjes voorleesfeest


Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.