Televisie & film Verlopen winacties

DVD Robocar Poli – Op avontuur in de stad

DVD Robocar Poli – Op avontuur in de stad 16 maart 20206 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Robocar Poli - Op avontuur in de stad

Robocar Poli heeft een eigen film en die verschijnt vandaag op DVD. Het gaat om Robocar Poli – Op avontuur in de stad. Vandaag vertellen we je alles over deze film! Lees veel verder!

Robocar Poli – Op avontuur in de stad

Steeds paraat, kijk daar gaat Robocar Poli! In zijn eigen bioscoopfilm Robocar Poli – Op avontuur in de stad zie je de nieuwste avonturen van Poli en zijn vrienden. Het Robocar team staat altijd klaar om de inwoners van Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Zie hoe zijn team een echte bosbrand te lijf gaat, hoe Heli probeert een storm te trotseren om zijn reddingsteam te helpen en hoe ze een jachtauto ontmaskeren!

Robocar Poli - Op avontuur in de stad

Ook maakt Robocar Poli een heleboel nieuwe vrienden. Zoals Trino de trein die het allemaal wel een beetje spannend maakt. Terwijl Spookie per ongeluk vast komt te zitten op het spoor, komt Trino de stad al binnenrijden…. Hoe gaat dit aflopen? Het Robocar Poli team schiet te hulp!

Robocar Poli is niet alleen een populaire kinderserie, Poli en zijn team laat je kind ook zien hoe belangrijk verkeersveiligheid, brandveiligheid en de veiligheid in het dagelijkse leven is. Educatief en leuk!

Robocar Poli - Op avontuur in de stad

Zoals gezegd komt de DVD vandaag uit. Robocar Poli – Op avontuur in de stad is ook te zien via Video on Demand via: Ziggo, KPN, Pathé Thuis en iTunes.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

6 comments

 1. Ik heb geen Soc. Media om privéredenen, maar volg op bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen ondanks dat.
  Mijn kleinzoon kijkt soms naar deze serie op on demand via ziggo en is er gek op.
  Deze dvd vindt hij vast en zeker geweldig.
  Heel graag doe ik mee.

 2. Deze serie hebben we net ontdekt. Wat zou het leuk zijn om een eigen dvd er van te hebben. Ik loot graag mee voor de kinderen.

  1. Ik doe graag mee onze eerste kleinkind was een meisje dus we hebben bijna 4 jaar lang allemaal meisjes speelgoed en decoratie gekocht op haar logeerkamer. Maar nu hebben we er een kleinzoon bij en we zijn hun kamer aan het vernieuwen zo zielig voor het mannetje hebben we haast niks dus dit zou geweldig leuk zijn voor hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.