Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

PAW Patrol: Grand Prix | Review

PAW Patrol: Grand Prix | Review 22 november 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

PAW Patrol Grand Prix

Lekker racen met jouw favoriete pups van PAW Patrol? Dat kan met PAW Patrol: Grand Prix. Een nieuwe racegame met al jouw favoriete helden van de bekende animatieserie. Wij mochten het spelen en vandaag lees je onze bevindingen!

PAW Patrol: Grand Prix

Race door Avonturenbaai met je favoriete PAW Patrol-pups en maximaal 4 spelers tegelijk, maar pas op voor de obstakels die zijn achtergelaten door de ondeugende Burgemeester Humdinger! PAW Patrol: Grand Prix is een spel van Outright Games, dat we natuurlijk kennen van spellen zoals Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers en Mijn vriendin Peppa Pig. In het spel kun je racen door door al jouw favoriete locaties van PAW Patrol. Het spel is onlangs verschenen voor allerlei platformen.

Je racet in PAW Patrol: Grand Prix voor de Pup Cup. Spelers kunnen zich een weg banen door 11 circuits in Avonturenbaai. Maar pas op, Burgemeester Humdinger wacht misschien wel om de hoek in zijn zeppelin, klaar om chaos op het circuit te veroorzaken! Je kunt zelf het je tegenstanders ook moeilijk maken, door boosts te gebruiken zoals waterballonnen, sneeuwballen en confettibommen. Je kunt het spel op verschillende moeilijkheidsniveaus spelen. Voor de jonkies is er juist een automatische piloot.

Wat vinden wij van het spel?

Onze kinderen Spencer (7) en Jasmijn (5) vinden PAW Patrol nog steeds erg leuk. PAW Patrol: Grand Prix was dan ook een zeer welkome verrassing thuis. De kinderen racen graag met en tegen elkaar en met dit spel kun je met vier spelers tegelijk spelen. Het spel is in het Nederlands, iets wat altijd een groot voordeel is. PAW Patrol: Grand Prix is een zeer kindvriendelijk spel en zit vol leuke dingetjes, zo rij je bijvoorbeeld door de confetti en dan zit opeens je hele scherm vol waardoor je niets meer ziet. Ook heeft elke PAW Patrol een eigen speciale kracht. Al met al voor de Paw Patrol fans een absolute must en een erg leuke game!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.