Games en Elektronica Reviews Televisie & film

Mijn vriendin Peppa Pig | Review

Mijn vriendin Peppa Pig | Review 13 november 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Mijn vriendin Peppa Pig

Onlangs heeft kinderheldin Peppa Pig een eigen videogame gekregen: Mijn vriendin Peppa Pig. Deze game is verschenen op de Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc. Jasmijn (4) en Spencer (6) hebben het spel getest en vandaag lees je wat zij ervan vinden. Alvast een hint: het is een fantastisch leuk spel voor de kleine gamers.

Mijn vriendin Peppa Pig

Mijn vriendin Peppa Pig is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Het is een spel van Outright Games, dat we onder meer kennen van The Addams Family. Het is de eerste keer dat het kleine roze varkentje een videogame krijgt. En wat voor één! In het spel creëer je je eigen personage. Dit kun je zo gek maken als je zelf wilt. Je hebt erg veel keus hierbij. Je kunt allerlei soorten beestjes kiezen, met allerlei soorten hoedjes en brillen. Heel erg leuk! Daarna ga je op stap met Peppa. Je kunt bekende plekken uit de televisieserie bezoeken. Denk dan aan het strand, Peppa’s huis en Pomfritostad. Ook kom je bekenden van Peppa tegen, zoals meneer Stier.

Ondertussen wordt jouw karakter meegenomen in het verhaal. Samen ga je in schoolbus, in de auto, naar het museum enzovoort. Soms voer je kleine opdrachtjes uit.

Internationaal succes

Peppa Pig werd voor het eerst uitgezonden in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot de koningin van de kleuterschool. Peppa wordt uitgezonden in meer dan 180 landen. Het is de nummer één meest gestreamde voorschoolse tv-show voor kinderen wereldwijd en het nummer één merk op YouTube. Deze bekendheid van de content zorgt voor flink succes in de detailhandel, evenementen, games en muziek.

Mijn vriendin Peppa Pig

Wat vonden onze kinderen ervan?

Mijn vriendin Peppa Pig is echt bedoeld voor de kleine gamers. Het spel is simpel te snappen. Gróót voordeel is dat alles in het Nederlands is. Zowel geschreven als gesproken. Ideaal! De game ziet er schitterend uit en er zit duidelijk veel liefde en werk in. Het is een groot feest der herkenning voor Spencer en Jasmijn en samen beleven ze er dan ook veel plezier aan. Heb je jonge kinderen en vinden ze Peppa leuk? Dan is Mijn vriendin Peppa Pig echt een fantastische aanrader. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een topper is!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.