Speelgoed van het Jaar 2019 Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Pandemic: Rapid Response

Pandemic: Rapid Response 8 juni 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pandemic: Rapid Response

Eind deze maand verschijnt er een tof nieuw spel waar wij erg benieuwd naar zijn: Pandemic: Rapid Response. Dit is een spel van Z-Man Games dat in Nederland wordt uitgegeven door Asmodee The Netherlands. Het spel verschijnt 23 juni in Nederland.

Pandemic

Pandemic Rapid Response is een spannend, coöperatief, real-time dobbelspel binnen het bekende en populaire Pandemic universum. In het spel zijn spelers leden van een eliteteam dat ten strijde trekt tegen vier dodelijke ziektes. De teams reizen de hele wereld over om zo hulpmiddelen op te sporen die hierbij helpen.

Pandemic: Rapid Response

In Pandemic: Rapid Response dien je zo snel mogelijk levensreddende middelen te leveren aan noodlijdende steden over de hele wereld. Nieuwe rampen blijven zich voordoen terwijl de timer loopt. Jij en jouw team moeten dus snel en gecoördineerd samenwerken om je missie te volbrengen.

Spelers vormen een eliteteam van dokters en specialisten die in een speciaal uitgerust vliegtuig voedsel, water, vaccins en andere hulpmiddelen voorbereiden tijdens de vlucht. Hierdoor zijn ze in staat zijn om snel adequate eerste hulp te bieden. Als jij en je team deze hulpmiddelen op tijd weten te leveren, dan is je missie geslaagd!

Inhoud van het spel

 • 1 plastic vliegtuig
 • 24 dobbelstenen
 • 4 pionnen
 • 1 spelbord
 • 20 voorraadkratten
 • 1 zandloper
 • 24 stadkaarten
 • 7 karakterkaarten
 • 4 overzichtskaarten
 • 15 crisiskaarten
 • 9 tijdfiches
 • 1 afvalfiche

Over Asmodee The Netherlands

Asmodee The Netherlands is een gespecialiseerd distributiebedrijf in bord- en kaartspellen in de Nederlandstalige markt. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 6.000 verschillende artikelen. Het is onder meer gespecialiseerd en bekend van Trading Card Games (TCG) en Collectibles. Daarnaast heeft Asmodee The Netherlands een groot assortiment bord- en kaartspellen. Denk bijvoorbeeld aan Ticket to Ride, Pandemic en het kaartspel Exploding Kittens. Asmodee The Netherlands heeft haar thuisbasis in het Brabantse Helmond, waar de distributie plaatsvindt vanuit het eigen magazijn.

Update:

Pandemic: Rapid Response is genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar 2019 verkiezing! Lees hier meer over de andere genomineerden.

Op zoek naar een spannend spel om te spelen? Wat dacht je van Escape Tales: Het Ritueel.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.