Boeken, School en Vrije tijd

FIFA Women’s World Cup Panini Stickeralbum

FIFA Women’s World Cup Panini Stickeralbum 7 juni 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

FIFA Women's World Cup Panini Stickerboek

Misschien ken je de FIFA World Cup Panini stickeralbums uit 2011 en 2015 nog wel. Dit jaar komt er een opvolger op de markt! Het FIFA Women’s World Cup Panini Stickeralbum is de derde stickercollectie met in de hoofdrol het Wereldkampioenschap Voetbal voor vrouwen.

FIFA Women’s World Cup 2019

Het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen begint vandaag (7 juni 2019) en duurt tot 7 juli 2019. En onze Oranje Leeuwinnen zijn van de partij! Op dinsdag 11 juni spelen zij hun eerste wedstrijd. En hoe leuk is het dan ook dat je tijdens dit WK het Panini stickeralbum vol kunt sparen!

Speelsters_Leeuwinnen_selectie_Nederland_WK_vrouwen

De Panini Stickeralbums

Mocht je de Panini stickeralbums nog niet kennen dan vertellen we je er graag wat meer over. De Panini stickeralbums staan bekend om het verzamelen van stickers, het ruilen en de kick van het compleet krijgen van deze albums. Hierbij komen allerlei verschillende thema’s aan bod. Zo zijn er naast de FIFA Panini albums ook diverse L.O.L. Suprise stickeralbums uitgebracht.

Het FIFA Women’s World Cup Panini stickeralbum

In het stickeralbum komen 9 steden, 24 teams en 480 stickers aanbod. Het album bevat maar liefst 56 pagina’s waarin de 480 stickers verzameld kunnen worden. Tussen deze stickers zitten 36 speciale foliestickers!

FIFA Women's World Cup Panini stickeralbum

Alle landen die strijden om de titel vind je in het stickeralbum met 19 stickers per team. Per team zijn er stickers van 17 spelers, 1 badge en 1 teamfoto. Naast de teams wordt er ook aandacht besteedt aan de 9 steden en stadions waarin het toernooi gespeeld gaat worden.

Stickers

Verder leer je meer over verschillende records. Wie is de jongste speler dit toernooi? En welk team heeft tot nu toe de meeste successen gehad? Wat is het snelst gemaakte goal en wie hebben de afgelopen toernooien gewonnen? En om helemaal niets te missen is er in het FIFA Women’s World Cup Panini stickeralbum het complete speelschema opgenomen. Zo kan je tijdens het toernooien alles bijhouden in het stickeralbum.

Waar koop je het album en de stickers?

Ben je enthousiast en wil je gaan sparen? Dan is het natuurlijk wel handig om te weten waar je het album en de stickers kunt kopen. Het is het handigst om te beginnen met de starterset, deze bevat het stickeralbum en 5 stickerzakjes! Je kunt deze set kopen bij o.a. AKO, bol.com, Blokker, Bruna, The Read Shop en Top 1 Toys.

Ga jij het FIFA Women’s World Cup Panini stickeralbum vol sparen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.